امیدواریم واسه خودشم دست بکار بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدواریم واسه خودشم دست بکار بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه محسن یگانه را ک گوش میدم حس میکنم هیچ چیز جدیدی نداره هیچ جذابیتی نداره.آدم حس میکنه چندبار قبلا اینو شنیده... یاد دوران اوج شادمهر بخیر ک همه با شنیدن آهنگاش میخکوب میشدیم
مسعود جان متاسفانه الان مث قبلا نیس روزانه ده آهنگ خوب بیاد الان همینا جزو خوبای موسیقیه نسبتا هم کار بدی نشده تاکید میکنم از دوران اوجش فاصله داره ولی نسبت به جیزایی که میشنویم بازم قابل قبولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته منم نمیگم بده...منظورم اینه ک دیگه آهنگا مثل قبل نیست ک آدمو میخکوب کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من یگانه خیلی وقته به بن بست رسیده بن بستی که خودش واسه خودش ساخته پافشاری واسه خوندن آهنگهایی که شعر و ملودی خودش باشه باعث افتش شده همین کار آخرش ملودی ترجیع بندش شبیه اهنگ قبلیش( عشق تو پیرم کرد) هست
عشق تو پیرم کرد بهونه گیرم کرد....= حالا میخواد هرچی باشه عشق بعدیت هر کی باشه....
شادمهر و محسن یگانه دقیقا برعکس همدیگه ان شادمهر اصرار داره خودش نسازه و یگانه اصرار داره خودش بسازه مطمئنا اگه هر دوشون لااقل حد وسط این داشتان رو در پیش بگیرن لااقل از وض فعلی اوضاع بهتر میشه براشون . فرضا اگه یگانه از افکاری ملودی بگیره چون به لحاظ وکال در سطح بالاییه میتونه کارهای خوبی بده بیرون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگانه آخه ؟ (sm98)
به نظر من باید جاهاشون رو عوض کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
می گن ب جای این ک ب یکی ماهی بدی بهش ماهی گیری یاد بده (sm50)
خودت بخونُ بساز بچه یاد می گیره خودش (sm98)
گفتم که من زیاد خیالبافی نکردم حد وسطشو در نظر گرفتم واقعا اگه شادمهر دو سه آهنگ در میونم خودش یکی بسازه من راضیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنم شادمهر از الان بیشترین انگیزه ش اینه که دخترش در آینده به سطح بین المللی برسه در زمینه ی موزیک و شاید تمام انگیزه هایی که واسه خودش داشته رو واسه دخترش میخادنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پرستوعه عکس پروفایلشم خودش و سینا رو گذاشته :| فک کنم زوج شدن اینا (sm120)
راجع به ایمنی هم رابطهاش با پارسیان خراب نیست انگار، چون توی کامنتا زیاد باهم خوش و بش میکنن و دل و قلوه میدن!
پس یه نظریه اینجا مطرح میشه و اونم اینه که چون ایمنی با رادیو جوان کار میکنه و پارسیان دلش میخواسته راه خودشو بره و با هرکی دوس داره کار کنه پس بنابراین راه موزیکشونو از هم جدا کردن. چون اگه پارسیان میخواست بازم با رادیو کار کنه باید هرچی رادیو و دست اندر کاراش میگفتن قبول میکرده.
شادمهر هم احتمالاً با همین فرمون داره جلو میره! چون پول توشه
نقل قول:
خودش پیش یره ب اونم کمک کنه خب (sm25)
چقدر نظراتمون شبیهه .. تصور کن افکاری واسه یگانه آهنگ بسازه و تنظیم کنه و یا صفاریان تنظیم کننده ملودی هاش باشه یا شعراشو روزبه یا افشین مقدم و غیاثی بگن یا برعکس شادمهر به جای همکاری با ایمین یا پویان خودش آهنگاشو بسازه .. محسن یگانه خواننده بسیار خوبیه و صدا و تحریرهای شادمهریش رو خیلی دوست دارم .. و با این نظرت که این آهنگ از چند تا آهنگهای اخیرش بهتر بود هم موافقم ..درسته این تنظیم هم خیلی خلوت و ساده بود اما مسلمه که اگه خود یگانه تنظیم میکرد آهنگ ضعیف تر میشد ( البته شاید جدیدا پیشرفت کرده و باید تنظیم های جدیدش رو شنید و قضاوت کرد) .. با نظر دیگر دوستان هم موافقم که آهنگهای خوب و ماندگار خیلی کم شدننقل قول:
محسن یگانه داره اقامت کانادا میگیره و چون اقامتش قانونیه و پناهندگی نیست طبق قانون کانادا هر چند وقت یکبار باید به ایران برگرده . این آهنگ خیلی سریع ساخته و تنظیم شد و وقت زیادی براش صرف نشده و مثل اینکه سه هفته دیگه آهنگ دیگه ای ازش منتشر میشه و امیدوارم اون بهتر باشه .
(sm132)
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
اینو همون موقع که آهنگ رضا بهرام رو گوش دادم جالب بود برام :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته که خودم خوشم میاد از صداش و کاراش(sm50)
رضا بهرام رو من ۲ بار گوش میکنم دیگه نمیتونم گوش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز یه اهنگش که ۵ یا ۶ بار هم میشه گوش کرد
اسم اهنگ الان خاطم نیست
عشق (sm127)
کلا سر ناسازگاری برداشتی با من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر تو این روزا با این حال و هوای خراب و روحیه ی داغون یه اهنگ جدید از شادمهر تو مایه های تقدیر و یکاری کن....میچسبه
آهنگ جدید از قبلیاش بهتره ولی بازم هیچی مثل آهنگهای خودش نمیشهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نمی آد ازشون
(sm25)(sm121)
تو این مدت کوتاه که از سال جدید گذشته سه کار لبخند داریوش هنوز فرامرز اصلانی و سرنوشت همایون شجریان رو خیلی دوست داشتم
(sm50)
(sm54)
موزیک باران فقط با فیلترشکن باز میشه واس من
با pc میای یا گوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گوشی چطور میشه استیکرهای سایت رو استفاده کنم؟
همش نمیشه ولی سمت چپت میتونی از اونایی که هست استفاده کنینقل قول:
البته اگه مرورگر گوشیت ورژن بالا باشه همشو نشون میده
(sm25)
سلام دوستان این ورزن اهنگ با کلام هم داره
لطفا گوش کنید خیلی آشناست واسم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت چپه کجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن با کلامنقل قول:
همین قسمت پایین که کامنت میزاری سمت چپنقل قول:
جفتشنقل قول:
آهنگ تا حالا بهت نگفتم هم پخش شد
(sm50)
بارها این یکی دو سال اومدم اینجا بذارمش اما چون اتود اولیه بود دلم نیومد ولی خدا رو شکر کسای دیگه پخشش کردن که همه بشنونشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]