با من بمون
Mohsenchavoshi#
نمایش نسخه قابل چاپ
با من بمون
Mohsenchavoshi#
ینی تصور کن من اگه از همون موقع شروع به دادن اسپم کرده بودم الان رکورد حاج مهدی که هیچ رکورد تمامی ادوار فروم های جهان رو زده بودم (sm2)4 سال کامینگ سون زدم ارسال شد دو هزار و پونصد تا ، ظرف 6 ماه ارسال شد 18 هزار تا ، تو این یه سال و نیم کم کار شدم یه 7 هزار تا بیشتر جلو نرفت (sm2)
ما رفتیم ...
برو حق نگهدارت ...
آره اگه مال شکرریز باشه که خیلی معروف و خوشمزه ست تو تهرانم فک کنم شعبه داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام چند تا شعبه داره
هر کی میخواد تا برنجی مرغوب و باکیفیت براش بفرستم اگه دوستم باشه رایگان میفرستم 2 جعبه (sm51)
ای جان دمت گرم اینا مال خودته عکس گرفتی ؟! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیلوئت (sm118)خیلی خطری (sm2)
همونی که نسخه چاپ اول مخمل نازو داره ؟ اون آهنگه دانلود کردم خیلی کیفیتش خوب بود خدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم کل آلبومش ازونی که تراک 7 اشتباه داره بهتر باشه کیفیتش آخه منم سیدی شو دارم همین مشکلو داره البته کپی
میگم آلبومشو بعدا بگیری بد نیستا (sm127) این آلبوم سیلوئت هم ببین چقدر میخواد تا بت بدم برام بگیری آپ کنی (sm51)
کی اینارو گوش میده دیگه
اگه بشه این کنسرتای الاین رو یه جوری ضبط کرد خیلی خوب میشه
ستاره های سربی خداست (sm50) به نظرت اینا رو کسی گوش نمیده یا مثلا آلبوم زن شهره (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جاده ابریشم اندی ...آلبوم زندگی منصور ....مث آلبوم جدید نیستن یه بار گوش میدی میره تو آرشیو (sm3)
همینایی که گفتی دوباره البوم جدید بدن میره تو ارشیونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو به شدت خودم تایید میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به غیر از فرزین و حبیب و مرضیه که دیگه رفتن (sm50)
الان دیگه ریدن به غیر از ابی ...(sm2)(sm3)آلبومم بدن دان نمیکنم که بخواد بره تو آرشیو (sm120)
ولی رضا سیروان چه آهنگی داده واقعا عالیه آلبوم قبلیشم کولاک کرده بود (sm50)
نَوَفَهمَه (sm120)یه آهنگ از آلبوم ستاره های سربی = موسیقی داخلی 10 سال اخیر با حضور آفات به به چه چه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلدم نیستی آواتار بذاری (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو یه شلوار بکن پات با شرت نشستی اینجا زشته (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]با تسلیم به مشیت الهي و در عین ناباوری پدر همسر عزیزم صبح امروز دار فانی را وداع گفت این خبر ناگوار غم و اندوه بزرگی را در دلم نشاند او برآیم مظهر مهر و احترام بود و فقدانش برآیم تکرار غم از دست دادن پدرم ميباشد روحش شاد و یادش جاودانه
تحت تاثیری (sm120)نقل قول:
اگه همینطور اذیتم کنین اینقد پُست میدم تا خودمو لو میدم (sm2)
چی لو بدی (sm2) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه الان شرت پامه (sm2)نقل قول:
مگه نمیگی الان هستم شرکت تو شرکتم با شرت نشستی (sm2)یا منظورت آواتاریه که گفتم (sm2)نقل قول:
من که میدونم (sm59) ماست تو این زندگی تخیلی (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
'حمله تروریستی' با کامیون در جنوب فرانسه، دستکم ۸۰ کشته بر جای گذاشت
نیاین جلو وگرنه خودمو لو میدما (sm2) ای دوغ تو این زندگی (sm2)
نگران نباشین فشار کار و زندگیه رفع میشه(sm2)
نکنه دستات تو شلوارت دارن خجالت میکشن (sm2)نقل قول:
(sm168)نقل قول:
لینکشو میدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعار جدید طرفداران محمود احمدی نژاد؛ «یوزارسیف زمانه خوشامد، خوشامد» (sm2)
احمدی نژاد این بار شهرستان ملارد را برای سخنرانی انتخاب کرد، اتفاقی که مثل همیشه حواشی متفاوتی را به دنبال داشت.
باشگاه خبرنگاران جوان: "محمود احمدی نژاد" رئیس جمهور سابق شهرستان ملارد کرج را برای سخنرانی انتخاب کرد. همان جایی که 3 ماه پیش، مخالفت هایی برای حضور رئیس دولت های نهم و دهم صورت گرفت و جلوی ورود وی به ملارد گرفته شد.
به ادعای برخی رسانه ها، سخنرانی این روزهای احمدی نژاد که پس از انتخابات مجلس، با تناوب بیشتری دنبال می شود، در حقیقت میتینگ های زودهنگام انتخاباتی برای خرداد 96 است. اطرافیان احمدی نژاد اما "تبیین اندیشه های امام" را هدف این سخنرانی ها می دانند.
کیه که بفهمه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آ قربون پسر (sm134)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوان ای و آرزویِ همسر و فرزند داری. اما از تو میپرسم: آیا چنان مردی هستی که آروزیِ فرزند را سزاوار باشد؟
آیا پیروزمند، فاتحِ خویش، فرمانروایِ حواس، و سرورِ فضیلتهایت هستی؟ از تو چنین میپرسم.
یا از آنچه از نهفتِ آروزیات زبان میگشاید حیوان است و نیاز؟ یا تنهایی؟ یا ناسازگاری با خویش؟
میخواهم پیروزمندی و آزادیات را شوقِ فرزند باشد. بهرِ پیروزمندی و آزادیِ خویش میباید یادمانهایِ زنده بنا کنی.
میباید برتر و فراتر از خویش بنا کنی. اما نخست خود میباید بنا کرده شوی. با تن و روانی سازوار.
نه تنها چون خودی را، که برتر از خودی را میباید فرا آوری. باغِ زناشویی درین کار تو را یار باد.
"فردریش نیچه"
(sm50)
خیلی کسل کننده بود (sm120)
چی (sm29)
کنکور (sm2)
رفتی دادی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اوه الان یادم اومد (sm2)
ساعت چند شروع شد که تو الان پا شدی؟! (sm2)
8 a.m(sm120)
خسته نباشی (sm59)