البته ایشون جای خواهر ما هستند و بنده به عنوان بزرگتر پادرمیانی کردم
خانم اگه این پُست رو میبینی ، شب داستان نشه
نمایش نسخه قابل چاپ
البته ایشون جای خواهر ما هستند و بنده به عنوان بزرگتر پادرمیانی کردم
خانم اگه این پُست رو میبینی ، شب داستان نشه
فک کردی من چاقوکشی چیزی هستم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا بیا واست یه عکس خوشگل بذارم کلی بخندی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
شیما بابا این سیجوله دیگه بیشوره (سینجول حمله نکن )
قهر نکن با مجمع قهر (sm120)(sm174)
ببین کنار جاده صف کشیده اند , امیدوارِ ماندنت بنفشه ها و بید هانقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو که پیش چشم یاس ها , به یآس ها بدل شود امید ها (sm50)
من سینجول رو نمیشناسم ولی تجربه به من میگه باید آدم خوش قلبی باشه ، فقط یکم خشنه وگرنه کارش درسته ، تازه پیشی خوشجیل ِ موشجیل هم داشت و ازش محافظت میکرد
از حسینم خبری نشد (sm27)
فروم نرَهای موزیک باران (sm2)
به گزارش رسانه های ایران، حسین اشتری از فرماندهان جنگ ایران و عراق جانشین اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی (پلیس ایران) شده است.
بهترین کار شفیعی وضعیت سفید بود (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که از وضعیت سفید خوشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیو و بیا بو باز نمیشن ؟ آی پی رو بستن ؟
البته با موبایل میرم ها
خب چون تو فخرفروشی (sm2) سلیقه آدمای فخرفروش با بقیه فرق داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) راستم میگی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه میگن خاطرات زنده شد ؟ کدوم خاطرات ؟ اصن هیچی نداشت سریالش ، فقط اون دو برادران غزالی کسخل بازی در میاوردن(sm120)
دیوار(sm50)(sm127)نقل قول:
آخه به تو چه (sm2) اون سر دنیا رفته به فکر فرمانده نیرو انتظامیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آواتار شادمهرت رو بزار (sm2)
اصن کل فیلمنامه زیر سوال بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و خیلی جاها از کارگردانی...ولی از خیلی از سریالای داخلی بهتر بود...نقل قول:
فقط برای سرگرمی بد نبود وگرنه هیچی نداشت !! اصن همش مشکل بود . از سوژه سریال تا بازیگر و کارگردان و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترش (خورشید )چیز خوبی بود(sm19)(sm120)نقل قول:
تینا آخوند تبار (sm3)نقل قول:
(sm120)واس ما ک سانتافه نداریم خوبه(sm59)نقل قول:
ربطی نداشت ولی این شکلک (sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
این کیروش دیوث فکر کرده ایران مستعمره خودشه... تعیین تکلیف میکنه واسه همه چی(sm3)
سینجول چه گندی زد؟(sm120)
منم دیر رسیدم متوجه نشدم.(sm120) یه نفر گزارش بده ببینم چی شد.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه اون زیر خفتن(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 3 آلبوم زدبازی آخری بزرگ بود(sm120) اولی زاخارنامه اسم اون وسطی چی بود؟
اگه 320 هم ازش لینک داری بده!(sm176)
این ریک دیوس به زن مردم نظر داره .. (sm2)
ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زد بازی فقط زاخارنامه رو داره
پیر شدیم ولی بزرگ نه... نصف اعضا بودن..... بزرگ هم نصفه دیگه اعضا
ولی زاخارنامه همشون بجز ویلی بودن
من خودم از پیر شدیم ولی بزرگ نه خوشم نیومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول چه حرکتی زدی ملت رو فراری دادی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزبانی جام ملتهای 2019 آسیا به امارات رسید
(sm3)
وضعیت سفید یکی از بهترین های تی وی بود شر نگید
فصل الخطاب اومد ..تکبی........ر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سلام(sm166)
آها.نقل قول:
از نظر شعری من خودم بین بزرگ و زاخارنامه، از زاخارنامه خوشم اومد.
ولی از نظر آهنگ بزرگ خیلی حرفه ای تر بود به نظرم.
در ضمن سپاس بابت لینک.(sm10)
(sm50)نقل قول: