(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم نداره داغونه یا کلا داغونه؟؟؟
اون وسط میگهه واس دیدنت
چه جالب شد! یاد این کامنت خودم افتادم :)))نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به(sm135)
این یعنی فرار از تکرار!! خب لااااامصب تو که اینکارهای چرا میدی هر ننه قمری برات موزیک بسازه!!(sm1) قشنگ کارای ضعیف این چن وقتشو شست برد...
دست هرکی لو داده درد نکنه(sm120)
صدای وکال پایینه یا فقط برای من اینطوریه(sm178)
دوست عزیز به نظرت این کار یه کار مسترینگ و تنظیم شده س؟؟؟ خوب اینکه کاملا مشخصه کار در همون مرحله ی اتود اولیه لو رفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه نهایی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اوناس که ساخته تا یه جایی بعد ولش کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm25)
کیه که گوش کنه
کاش این کار رو تنظیم نهایی میکرد و از آلبوم طرفدار حذفش نمیکرد
ترانه ش مال پویا حسین خانیه؟نقل قول:
سورپرایز شدم .. درسته تنظیم و میکس و مستر ناقصه اما دلم برای آهنگسازیش تنگ شده بود .. (sm127)
آهنگش خوب بود نسبت به اهنگهای جدید
اهنگ بعدی ایشالله اعتراف مونا باشه
بله واسه پویا حسین خانی هست البته ترانه رو بعد از اینکه شادمهر منتشر نمیکنه به شتص دیگه ای واگذار کرد و منتشر هم شد با یه ملودی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اگه لو بره کلا داستانش فرق میکنه چون اون کار تنظیم و میکس و مستر شده و نهایی شده بود و خیلی حیف شد که این کار از آلبوم تجربه کن حذف شد و گرنه در کنار تکرارم نکن دو کار قوی به لحاظ ملودی و تنظیم توی آلبوم میشدن البته جای تأسف داره کاری مثل تکرارم نکن از اون دسته کارهاییه که شادمهر خیلی روشون وقت میذاره ولی بین هوادارای شادمهر خصوصا نسل جدیدش اصلا بازخورد نداشت ولی اونایی که قدیمی تر هستن اون کار براشون تو سبک تو بی نهایت شب و آرزوها و اون سبکهاست به لحاظ ارکسترال تنظیم شدنش و ملودی خاصشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی جان اگر ترانه اعتراف تو البوم تجربه کن قرار میگرفت با اهنگ تکرارم نکن البومو خیلی بالا میکشیدننقل قول:
و میشد گفت که البوم تجربه کن یه البوم درجه 1 میشد
خیلی فرق میکرد البوم با اعتراف مونا (sm178)
حوصلش رفته تو قرنظینه گفته بذار یه حالی بهتون بدم (sm59)
به نظرم همین که پخشش نکرده تا الان کار درست تری بودهنقل قول:
نباید اینطوری و با این وضعیت پخش میشد .. تنظیم زیر صدای شادمهر .. یه وقت کارشناسای همیشه در صحنه فکر میکنن شادمهر تنظیم بلد نبوده .. باید کامل تنظیم میشد و میکس و مستر و ... اینطوری ناقص به ضرر شادمهره .. ما که شادمهری هستیم برامون خوبه و باهاش حال میکنیم و منم خوشحالم ... اما .. حالا ناقصش اینه .. کاملش چی میشد ؟(sm127)
لینک بدید ما هم گوش کنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تنظیم و میکس و مستر و همه چیش ناقصه و لو رفته
کلا کاری به این آهنگ ندارم
خیلی وقته دیگه شادمهر خوشحالم نمی کنه ، حالا شاید از نظر ما راهش اشتباه باشه ، ولی از نظر خودش راهش درسته و هیچ کسی هم کاری نمیتونه کنه.
در مورد این آهنگ هم حرف خاصی نمیشه زد . چیزی نیست که بخواد جذبت کنه حتی فکر کنم با میکس و مستر اصلی ، دلیل قرار ندادن تو آلبوم هم احتمالا همین بوده ،
ولی پویا حسین خانی کسی بود که حیف شد، بیش از حد دلش میخواست شادمهر شعرهاش رو بخونه و متاسفانه در دوره ای بود که امیر فرشباف سروش دادخواه رو به پویا حسین خانی ترجیح داد...
آهنگو برسونید به داوود نعمتی میکس کنه آهنگ می ترسم رو خوب ریمیکس زده(sm127)
شادمهر سالهاست این آهنگ و ساخته و تو این مدت به خودش زحمت نداده یه تنظیم کامل کنه یا میکسی یا .. تنبل شده.. حتی دلیل حذف کردنش رو یا اهنگسازی نکردنش رو میشه فهمید .. شادمهر فقط دنبال نواوریه و دیگه اهنگسازی براش جذابیتی نداره .. میخواد یه موج جدید راه بندازه اما راهش رو نمیدونه .. فعلا ترجیح میده با بقیه کار کنه که فکر میکنم با حس و حالی که داره منطقیه .. الان حداقل یه دلیل برای ضعفش داریم و برای خودمون بهونه میتراشیم و میگیم چون اهنگشو چون پویان یا هاشمی ساخته ضعیفه اما اگه خودش بسازه و ضعیف باشه چی داریم بگیم ؟ دیگه این بهونه رو هم نداریم و کلا قطع امید میکنیم .. پس به نظرم تصمیم شادمهر منطقیه و باید درکش کرد .. نه میخواد مارکت رو ترک کنه و خداحافظی کنه و نه حوصله ادامه دادن رو داره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد جالب نبود،من دوست نداشتم..درسته ساخته ی خودشه ولی سبک خودش نیس..فقط شاید چون خودش ساخته اکثرا میگن خوبه وگرنه خیلی شنیدنی نبود(sm98)
ناصرجان این کار رو من دو ساله که دارمش ولی به دلیل اینکه کاملا در حد اتود اولیه دستم رسیده بود دوست نداشتم جایی پخش بشه چون همین میشه بهانه واسه کسایی که بگن کار خودشم مالی نبود و کما اینکه از دیشب خیلیا اینو گفتن بدون اینکه بدونن اینکار اصلا هیچ کاری روش انجام نشده و در حد همون اتود زدن اولیه متوقف شده واس همین ای کاش اگه قرار بود چیزی لو بره یکی مث اعتراف لو میرفت که کار موزیکش تموم شد و فقط تو آلبوم نرفت نه این کار که کاری روش نشده با این وجود من مطئنم این کار با تنظیم اصلی و میکس و مستر خیلی قشنگ میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آهنگ جدید فکر کنم ویدئو داشته باشه چون پارسیان تو استوریش واسه ایمین نوشته بود پس ویدئو چی شد.
قضاوت با شما
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقمنقل قول:
متاسفانه من همین اهنگ رو نسبت به یه سری کارای الان شادمهر عزیز بیشتر دوست داشتم. فقط ای اکاش این «واسه دیدنت» گفتنش توی بکگراند نبودنقل قول:
تو بفرست براشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون میکس میترسمشو بزار اینجا ببینم چه کرده
قضاوت نداره که درست میگه اهنگ کپیه، شادمهر نباید اسم خودش رو میزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کامنتا خیلی بی انصافیه
یه سرچ بزن پیدا میکنی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پیج از هر هنرمندی کپی کرده رو گذاشته حتی فرنگیس سیاوش قمیشی کپی هست یه کم باید انتقاد پذیر باشن ملت حقیقته دیگه
ااا پس واااقعیه (sm50)
ما که کلا میدونستیم کدوم اهنگا کاوره .. همون موقع که منتشر میشدن هم میدونستیم و فرقی هم به حالمون نمیکرد .. فرنگیس هم قشنگه .. یعنی کسایی هستن که هنوز نمیدونستن ؟ یک موضوع قدیمی رو اومدن مطرح کردن و داغ کردن همون موقع هم خیلی به شادمهر توپیدن و بهش بد گفتن و تموم شد .. آهنگ انتخاب شادمهر که توسط جمهوری آذربایجان کاور شد یا اهنگ سکوت محسن یگانه که توسط ترکیه کاور شد .. اینارو نمیگن . ما کاورهاشو بیشتر از آهنگهای پارسیان دوست داریمنقل قول:
یکی از کامنتهای همون پیج :
اصلا کپی کرده؟درست... کارو قشنگ دراورده و حتی از اصلیشم بهتر شده، چرا نمیای بگی شادمهر چند نوع آلات موسیقی رو بلده و چند تا ساز رو استادانه میزنه ؟ چرا از تحریرای کوتاه و بلندش نمیگی؟چرا از اهنگهایی که کاور نبودن و مطرح شدن نمیگی ..چرا فقط نقاط ضعف و اشتباهات رو میبینی
شادمهر وقتی از اهنگهای یونانی کاور میکرد
آخ چقدر دلم واسه اون روزا تنگ شده
آره مشکلی نیست منم میگم نباید ملت از کوره در برن خیلی کاورها بوده از اصل بهتر در اومده و این خلاقیت اون هنرمنده که با تنظیمش بتونه از اصل بهتر در بیاره مث خیلی از کاورهای شادمهر و اینکه ما میدونیم تو کارنامه ی شادمهر بیشتر کارهاش ارجینال ملودی و تنظیم خودشه و این قصیه برای خیلیها حل شده سنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا کاور کنه ی کاری شبیه حس خوبیه هم بده من راضیم(sm98)بهتر از این دری وریاس
یک دقیقه پایانی همین اتود انقدر Pure و لذت بخش هست که بارها میشه گوش داد و لذت برد. ساختار بلوز نزدیک به پراگرسیو داره و میشه گفت شادمهر خیلی تو این سبک کار نکرده بود.
5 یا 6 سال هست که موسیقی های جدید هیچ شوق و حس خوبی ندارند چه ایرانی ها چه غربی ها ... حتی شادمهر هم قدرت عوض کردن وضعیت موجود حتی در قبال خودش هم نداره ... حس میکنم دیگه قرار نیست اتفاق خاصی تو موسیقی بیفته ... هر اتفاقی هم که هست سیر نزولی موسیقی همراهش هست.