نه منظورم کلی بود آخه همش این شکلک میذاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه منظورم کلی بود آخه همش این شکلک میذاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خوشم میاد ناناز خوشگل (sm59)(sm134)(sm128)(sm128)(sm128)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط fullman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با احساس موندن به من جون بده
نجاتم از این حال ویرون بده (sm81)
چی شد بی من از لحظه ها رد شدی
چی شد خوب من این همه بد شدی (sm74)
ناناز خوشگل(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
پيمان جان برادر آخه از كجا ميخواي بري كه آدرس بدم ؟(sm74)
از تهران پارس احتمالانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از زندگی تو هوات خستم / ازت خستمو باز وابستم (sm50)
ــــــــــــــ
این پسر عالیه (sm50)
(sm50) عمو رضا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که عاشقت بود تنها نفس نفس زد ... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق جان خودت از خطر خبر نداری؟؟؟؟ خیلی وقته نخندیدم (sm30) دفه اخر توی چت روم پست زده بود که دیر ج میداد گفتم چه کار میکنی میگفتم طبق معمول پای منغل (sm30)
صادق این اواتارت چیه معنیش چیه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام ساعت 11:18 شب هست
همین الان از استادیوم اومدم
کلی به عربا فحش دادیم
به جای شما هم فحش دادیم
من کلا تو عمرم سه بار رفتم استادیوم
تو اون سه بار تیم های ایرانی برنده بودن
هورااااا
انتهاي تهرانپارس به سمت شمال( بزرگراه شهيد باقري) ميرسه به بزرگراه شهيد بابايينقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچوقت در هیچ جا به هیچکس یا به هیچ قوم توهین نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگه به گفته ی تاریخ کثیف ترین قوم ها باشن
ته تاریکی شب هممون مثل همیم
پيمان جان اميدوارم تونسته باشم كمك كنم(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونمنقل قول:
اگه بیفته دانشگاه امام حسین احتمالا پیدا میکنم
بازم مرسی
یه طوری انتخاب رشته کردم که عمرا اینبار کوله بار سربازیمو باز کنم ....
از الان باید برم دنبال حبوبات برای آش خوری(sm27)
يه روز يه مرده تصادف ميكنه براى ترميم صورتش مجبور ميشن از پوست كو..ن زنش ببرن و به صورتش پيوند بزنن
زن ومرد باهم عهد ميكنن كه اين راز بين خودشون بمونه
مرد به زنش ميگه تو لطف بزرگى به من كردى من حتما بايد اين لطف تورو جبران كنم
زن:جبران شده عزيزم
مرد:چطور؟
زن:همين كه مادر وخواهرت هردفعه تورو ميبينن كو.ن منو ماچ ميكنن من راضيم
ﺳﻠﺠﻮﻗﯿﺎﻥ ﭼﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺑﻮﺩﻧﺪ؟
.
.
.
.
.
ﺑﻪ ﻗﻮﻣﯽ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺟ.ﻖ ﻣﯽﺯﺩﻧﺪ
ﺗﻮ ﺗﺒﻠﯿﻎ ﻣﺎﯾﻊ ﻇﺮﻓﺸﻮﯾﯽ ﭘﺮﯾﻞ اخرش ﻣﯿﮕﻪ:
ﺑﺎ ﭘﯿﺮﯾﻞ ﻓﻘﻂ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻇﺮﻑ ﺷﺴﺖ، ﻣﯿﺸﻪ ﺧﻮﺵ ﻫﻢ ﮔﺬﺭﻭﻧﺪ !!
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﯾﻨﺎ ديو..ثا ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻥ ﺟﺎﯼ ﺻﺎﺑﻮﻥ ﮔﻠﻨﺎﺭ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﻥ، عمرا ديو..ثاا عمرا.. !!
به ترکه میگن راسته که زن گرفتی
.
.
.میگه لامصب اگه راست نبود زن نمیگرفتم
(sm2)
ترانه جدید حبیب براي مجردها:
من مرد تنهاى شبم،
درد مى كنه تخ.م چ.ـپم،
از بس نكردم خسته ام،
به كير خود نخ بسته ام،
تخمام شدن يه هندونه،
شورتم برام يه زندونه،
بى كو.س و تنها،
بى پول و رسوا،p
ويلون اين شب ها منم !
عاشقتم که داری با ریتم میخونی
فرزند صالح گلی از گلهای بهشت است
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
و فرزند ناصالح خاری از خار ک.صده های جهنم :|
لالایی چیست؟
.
.
.
.
.
.
هشدار پلیس عربستان به رانندگانی که در اتوبان لایی میکشند
غضنفر شهيد ميشه ميرن با خانوادش مصاحبه كنن
.
.
.
.
.
به زنش ميگن يه خاطره ازاين شهيد بگو
ميگه روز اخر که ميخواست بره بهش گفتم : نرو گفت : تو گ.و.ه نخور
دختره رفته موبایل فروشی گفته میخوام اینترنت داشته باشم موبایل فروشه هم گفته باید داده هاتو روشن کنی دختره هم نشسته از اول عمرش به هر کی داده برای موبایل فروش تعریف کرده و در آخر گفته حالا روشن شد؟ میتونم اینترنت داشته باشم؟
.
.
.
میگن موبایل فروشه هر چی گوشی سامسونگ داشته کرده تو کو..نش شارژرها رو هم با ترشی لیته میخورده هر یک دقیقه هم میگفته مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد...
گنجیشکه وفیله خواستن *** کنن. گنجیشگه گفت اول من.
فیله هم پیش خودش گفت مال این که بمن اثرنداره وقبول کرد.
گنجیشک رفت پشت فیل تاخواست شروع کنه فیله یه چس دادو تمام پرهای..
گنجیشکه رو باد برد.
فیله خندش گرفت وبمسخره گفت:ک.س.کش من چسیدم
تمام پرهات ریخت، چطوری میخوای منو بکنی؟
گنجیشگه. گفت بخواب م.ادرج.نده من تازه لخت شدم!!! :|
کلید اسرار ..گنجشك ديو.س
حکم اعداﻡ ﺑﻮﺩ ...
اﻋﺪﺍمی لحظه ای مکث کرد ﻭﺑﻮﺳﻪ ﺍی ﺑﺮ ﻃﻨﺎﺏ ﺩﺍﺭ ﺯﺩ...
ﺩﺍﺩﺳﺘﺎﻥ ﮔﻔﺖ :
ﺻـــﺒﺮ ﮐﻨﻴﺪ ! ﺁﻗــﺎی ﺯندانی ﺍﻳﻦﭼﻪ کاﺭﻳﺴﺖ ..؟!
ﺑﻮﺳﻪ ﻣﯿﺰنی بر آنچه جانت را ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ؟!
ﺯندانی خندﻩ ﺍی کرﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ :
گو.ه نخور بابا ﻟ.ﺒﻢ ﻣﯿﺨﺎﺭﻩ!!
و دادستان ع.ن شد!
ولي ظاهر خود را حفظ كرد و پاسخ داد لبت ميخاره بيا بمال به ك.ي.ر من ك.س.كش
و زد زير چارپايه و اعدامي در مقابل جمعيت جان داد و ما..درش گا..عيده شد
نتيجه اخلاقي:حاضر جواب نباشيد
ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺩﻭﺱت ﺩﺧترﻡ ﮐﺠﺎﺱ ﺑﻬﺶ
ﺍﺱ ﺩﺍﺩﻡ : ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻣﻦ ﮐﺠﺎﺳﺖ؟
ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ فرستادم
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
ﺑﺎﺑﺎﻡ جواب داد : تو شلوارم خوابیده
خــــــــاک تو سرت، نره خر ﻋﺮﻭﺳﮏ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟؟؟
دمت گرم مشتی که رفتی از تیم نفت حمایت کردی ؛ تهرانیا با بیست ملیون جمعیت عرضه ندارن یه ورزشگاه صد هزار نفری رو پر بکنن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریزید اینجـــــــــــا
(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)
انتخاب رشته که جواب نداد..گفتیم حداقل 4تا جک بخونیم واس شمام بزاریم سرحال بیاید.
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (18 کاربران و 8 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولد صابر هورا (sm176)
(sm157)
داستان مهاجرتت چی شد ننجون؟نقل قول:
مرسی رفیق (sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه بار پشت هم زدی زنگِ درو
مات موندم پشتِ در دیدم تو رو
یادت مونده بود تولدِ این صابرو
خوش اومدی،بیرون نمون، داخل برو
زیر لب آهسته خارجی گفتی هِلو
داری عشوه میریزی ببری باز این دلو
خانوووم بده دیگه اون دسته گُلو
تو هم مثل منی ، انگاری کردی هُلُو
دو سه پیک سنگین بیا بالا برو
بیخیالِ هر کس که میشناسهِ تو رو
پَرتِ پَرتِ حواس همه به سمتِ تو
خانوووم بیا برقصیم ، کناره هم منو تو