انصافا یه آرشیو فیلم تله 35 میلیمتری بیاد دستم خودم میدونم چی کنم(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا یه آرشیو فیلم تله 35 میلیمتری بیاد دستم خودم میدونم چی کنم(sm59)
(sm149)
چندسال پیش ی فیلم۳۵ گرفته بودم مُحلل نصرت خان کریمی
ساسان خان ندیدمش کیفیت خوب بود؟
کیفیتش اره خیلی بود بااون چیزایی که قبلا رو سی دی و نت دیده بودم اما متاسفانه اصن دی وی دیشو پیدا نمی کنم از دوستم بگیرم حتما اپ می کنم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم میخواست قصه بگه گفتم که دیگه کسی پیام نده
جز فیلم های جنجالی اون موقع بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرچمت بالاست همیشه ساسان جان
- (sm50)
داری فیلمشو ساسان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری ارادتمند شما و رفقا هستیم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بالا توضیح دادم جریانشو از رفیقم بگیرم آپ می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بچه ها هاست موزیک باران شیلتره؟
دیروز شیلترشد و شد3 الان مشکلی نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو کچلند اما این کجا و آن کجا
هر دو میکنند اما این کجا و آن کجا!
پ.ن : سمت چپ دبیر ستاد صیانت از محصولات فرهنگی-هنری که باعث شد مدیر تاینی مویز دستگیر شه ^_^
سمت راست هم دبیر ستاد صیانت از ...(sm2)
منظورم سرور فایل هاس .
آره وقتی روی دانلود کلیک میکنم تارنمای شیلتر باز میشه
الان چک کردم برای منم همینطوره
ببین ضرر نمیکنی ...
اصلأ خوشم نیومد از این مسخره بازی و لودگی که برخی احمق موسیقی نفهم از خودشون نشون میدن!؟؟(sm102)
مگه حنجره طلای هایده صدای استوار چون کوه ابی متلک و دست انداختن داره، بیشعورها برن زندگی کصافت و نکبت بار خودشونو مسخره کنن...(sm142)
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود میبری و زحمت ما می داری...
"حافظ"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
هم اکنون فیلم های کوتاه سایلنت و آن اشتباه..........
(sm50)
دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش!
سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش!
یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری
راضی به همین چند قلم مال خودت باش!
دنبال کسی باش که دنبال تو باشد!
اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش!
پرواز قشنگ است ولی بی غم ومنّت
منّت نکش از غیر و پر و بال خودت باش!
صدسال اگر زنده بمانی گذرانی
پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش!
اقبال لاهوری
(sm50)
up (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm178)
خدا لعنت کنه هر کی دابشمس رو اختراع کرد
کاربرا چه مفت اینجا تشکر میخورن همه رو هم از صابر یاد گرفتن (sm2)
از صب دندونم خونریزی داره (sm81)
خوب شد گفتی دندون،فکر کردم جای دیگته(sm2)