(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از اخراج ریکارد, با مورینیو مذاکره کردن, قرار بود پپ دستیارش بشه قبول نکرد, انریکه رو برای دستیاری میخواست(sm95)نقل قول:
مرغابی های فان2 فوتبال120 رو دیدی؟(sm2)
در اعتبار نظرسنجی 120 نتایج هفته قبلش کافیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من خودم فرگوسن رُ بهترین مربی 2 دهه اخیر و خوزه رُ بهترین مربی دهه اخیر میدونم (sm120)
ها قرار بود بیاد اونجا ....نشد دیگه البته توفیق اجباری بود واسه پپ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دیدم (sm2)
پنالتی جدال مغزها هم عالی بود(sm30)(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
فرگوسن(sm127)
دوستم رفته بود عربستان سوغاتی کاندوم آورده(sm2)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دارم ازش به جا کیسه زباله استفاده میکنم