میریم برا جام زهر (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میریم برا جام زهر (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت بازار و قیمت چین تقدیم با عشق
گِل بگیر
پست رایگانه منظورش همون 14 تومنه که از گمرک امام میاد تا شهرتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اکبر نظرت چیه بدیم سینجول زیرنویس کنه (sm30)
90 دقیقه دفاع (sm3) به عمرم همچین چیزی ندیده بودم حتی از خود مورینیو (sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شیاومی عالیه بنظرم
اون دوتا برندو نشنیدم اصلا ... یعنی در حد هواوی و شیاموی خوبن ؟
اون یکی شیاومی هم باید حالا حالا ها بیاد پایین تا به جیب من بخوره (sm120)
راستی رام گلوبال بهتره ؟
(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)من این قول رو میدم قسمتهای پیچیدگی زمانی بالا و مکانی پایین خوب ترجمه میکنم ..
الی نظرت چیه به اینا : رم 6
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم اینجا دلم اونجا همه ی راز و نیازم اونجا (sm50)