(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
سیاوش خیرابی ویدیو گذاش تو ماشینش آهنگ متصل میخونه باحاله .. :l
(sm81)
(sm21)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حاجی صفا دادی روز جمعه(sm25)
(sm59)
خجالت بکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای پنیر تو این زندگی (sm172)
حودتو لو نده ...
تو یه جوری مریضو
منم یه جور دیگه مریضم
لینکشو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دارم لو بدم بسوززززز (sm150)(sm120) حالا که اینطوری شد اصن لبنیات تو این زندگی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما نمیخوری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم یه تاپیک برای فروش بازی گذاشته بودم پاک کردین?
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت کدامیک از محصولات لبنی را تو این زندگی بزنیم ؟(sm2)نقل قول:
هر جی که بزنی باز مزه اش همونه که هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نظرم روی پنیر لیقوان است (sm120) ینی هر روز صبح که بلند میشیم بگیم ای پنیر لیقوان تو این زندگی ، قبل خواب هم دوغ بزنیم خوبه خواب آوره : ای دوغ تو این زندگی (sm120)نقل قول:
خدایا تو این روز جمعه همه ****** الهی امین (sm120)
خدایا در این روز جمعه مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری همه رو حل کن الهی آمین(sm120)
بوگاتی جدید رونالدو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش کو
و تمام و تمام و تمام (sm118) مشکل حل شد خدا رو شکر راحت شدیم (sm34)به مرز جنون رسیده بودم (sm25)
حالا عسل تو این زندگی (sm19) (sm120) پیش به سوی خانه (sm27)
(sm2)(sm51)نقل قول:
رسول سیاه سفید یه چیزی بگم کف کنی (sm2)
چون یاد تو می آرم، خود هیچ نمی مانم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت و دمش گرم ! (sm93)
(sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک کمکی رو دانلود کن !
تمام فیلم های عباس کیا رستمی و باقی کار گردان های معروف ایرانی رو با تفکیک توی این سایت می تونی پیدا کنی !
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که نیستی (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دلبندم (sm127) شیری یا روباه ؟! (sm51) چه کار کردی بلا ؟! (sm59)
ماشین: پدر متاسفم من باعث شکست تو شدم
هارولد: ما هنوز شکست نخوردیم
ماشین: نمیدونستم چطوری برنده بشم باید قوانین جدید رو اختراع می کردم
هارولد: تو یه چالش غیر ممکن رو تجربه کردی یه چیزی که تو رو واسش طراحی نکردم
ماشین: فکر می کردم دلت می خواد من زنده بمونم ولی حالا اطمینان نداری
هارولد: این درست نیست
ماشین: اگه فکر می کنی من راهم رو گم کردم شاید باید بمیرم من زجر نمیکشم
هارولد: تو مخلوق من بودی نمیتونم بزارم بمیری
ماشین: اگه زنده نموندم ازت ممنونم که من رو خلق کردی
یه ابر شاهکار با پایان غم انگیز
خداحافظ فینچ
خداحاحافظ جان
خداحافظ روت
...
دیالوگی که باش گریه کردم
"يه نفر يه بار ازم پرسيد که از اين جهان
و مردمش ، چيزي ياد گرفتم يا نه
پس بذار بهت بگم که چي ياد گرفتم
ياد گرفتم که همه تنها ميميرن
...ولي اگه تو معنا و مفهومي براي کسي داشته باشي
...اگه به کسي کمک کرده باشي
...يا کسي رو دوست داشته باشي
...حتي اگه يه نفر ، تو رو بعد از مرگت به خاطر بياره
اون موقع انگار ، هرگز نميميري
...و شايد
اين هرگز پايان ما نباشه"
و در انتها خداحافظ جان
خداحافظ قهرمان
خداحافظ با معرفت
خداحافظ بهترین دوست
کنسرت خواجه لغو شد
این سریال واقعا حتی از گیم اف هم سرتر بود(sm50)
واکنش ناجا به مصوبه دولت درباره مجوز کنسرتها
سخنگوی نیروی انتظامی گفت: هیچ ابلاغی مبنی بر تغییر مقررات صدور مجوز کنسرت ها به دست پلیس نرسیده است.
سردار سعید منتظرالمهدی در گفت و گو با میزان در خصوص مصوبه جدید دولت در مورد عدم دخالت نیروی انتظامی در صدور مجوز کنسرت ها، گفت: هیچ مصوبه جدیدی در رابطه با تغییر مسئولیت صدور مجوز کنسرت های موسیقی تاکنون ابلاغ نشده است.
براساس مصوبه قبلی همچنان نیروی انتظامی عمل می کند و قانونی مبنی بر حذف این نیرو در فرآیند اعطای مجوز برگزاری کنسرت ابلاغ نشده است. به گفته سخنگوی ناجا قوانین فعلی کماکان لازم الاجرا است.
علمالهدی با انتقاد شدید از مصوبه منع ناجا از دخالت در کنسرتها: میخواهید یک مشت اقلیت بیدین را راضی و قاطبه متدینین را ناراضی کنید؟/ فارس
کِی میشه این نظام بگا بره
هادی دیوث چی میگفتی(sm39)