(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
زیاد ربطی به هم نداشتن(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ چاوشی چقد چرررت بود(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چاووشی هم زده تو جاده خاکی... آهنگ قبلیشم خوب نبود... دوستمون candle خوب حرفی زد انگار قرار نیست تو موسیقی دیگه اتفاقی بیفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
شبیه سرودهای صداسیما بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکر برو بچ
دل تنگ همتون بودم(sm118)
آقا آهنگ بی احساس شادمهر وکالش رو دوس داشتم.تماممممممم
چی شده بود تاپیک
احساس میکنم از زندان آزاد شدم
حالا که تاپیک برقراره
باید بگم ایمن رید تو کارنامه شادمهر (sm178)
میدونستی اهنگ پاییز هم کاور؟؟؟؟چند وقت پیش اتفاقی ی اهنگ از بتی (خواننده قدیمی )گوش دادم حتما گوشش کن ..اسم اهنگ خوشبختی....دانلود کن ببین نظرت بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا حق با ادوین هستش.کاوره
بله درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شادمهر خیلی خوب کاور میکنه یعنی از اصلش بهتر در میاد
قبول داری
چه از عربا چه یونانی و چه همین خانم بتی
و یه چیزایی اضافه میکنه فقط اینطور نیست که همونو کپی کنه
از نظر من الهام گرفتن از اهنگ های دیگه هیچ عیبی نداره
اصلا کاری ندارم....شما میدونستی>؟یا تازه گوش دادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگساز این کار سیاوش قمیشی هست و خود سیاوش قمیشی اونو سالهای بسیار دور خونده و یه سرچ کنی پیدا میشه اسم آهنگشم همون پاییز هست ترانشم همونه که شادمهر خوند... توی کاور آلبوم دهاتی جلوی اسم آهنگساز خط تیره گذاشتن در حالی که آهنگساز سیاوش قمیشیه و خیلی جالبه که شادمهر در اوج جوانی تو آلبوم دهاتی از سیاوش قمیشی کار خونده یا مثلا تو آلبوم بهار من از پوران بنان و عماد رام و .... کار نواخته و الان که در اوج پختگی باید باشه رو آورده به کارای ایمیننقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم لینک دانلود آهنگ پاییز با صدای سیاوش قمیشی البته کیفیت بهتر از این موجود نیست
به به خوش برگشتیم به انجمن! (sm120)
راجع به بی احساس: قسمت اول کار تا کورس کار خوب بود ولی قسمت دوم آهنگ یا همون ورس دوم واقعا افتضاح بود!!(لعنت به اون شب....) یعنی قشنگ میره رو مخ آدم(sm25)
جدیدا اکثر کارای شادمهر خوب شروع میشه و افتضاح تموم میشه
سلام ب بچه های گل انجمن. دلم واسه همتون تنگ شده بود
و اما نظرم در مورد بی احساس. ب نظرم اگه کسی غیر از شادمهر اینو میخوند شاید ی بارم نمیشد گوشش داد ولی صدای شادمهر قشنگش کرده بود و مثل همیشه شادمهر خلاء ترانه و ملودی افتضاح ایمین را پوشوند. .. تنظیم هم ک هیچی نداشت...در کل ب نظرم بر نبود ولی خوبم نبود...خوشحال میشم نظر بقیه دوستان را هم بدونم
اتفاقا من اونجاش خیلی دوست داشتم(sm120)نقل قول:
(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقانقل قول:
سلام مسعود یه دوتا تیکه بار ایمنی کن بچه ها کیف کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من تازه گوش کردمنقل قول:
سلام داداش . نمیتونم بلاکم کرده(sm120)نقل قول:
(sm118)
شما این کار بتی گوش دادید؟؟؟؟یا گوش ندادید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز اگه منظورتون کار پاییزه که شادمهر توی آلبوم دهاتی خونده اصل ملودی و اجرا واسه سیاوش قمیشی هست حالا بتی اون ملودی رو با شعر دیگه ای خونده در جریان نیستم اما چون کاری که شادمهر خونده سیاوش قمیشی خونده بود و ملودی متعلق بهش هست من بهش اشاره کردمنقل قول:
صحبتهای خشایار اعتمادی درباره شادمهر:
کار جدید علیرضا افکاری
ممنون (sm10) . صحبتهایی که در مورد بهروز میکنن .. ویدیوی اون مصاحبه رو هم داری؟نقل قول:
کسی میدونه ترانه سرا و اهنگساز اهنگ جدید گوگوش که قراره شنبه متشر بشه کیه ؟
جدای از بحث فضای موسیقینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار های علیرضا افکاری رو میشه از سبک خوندن خواننده فهمید
من که فکر میکنم خودش داره میخونه این کارو
این تاثیر رو حتی روی کارهای علی زند وکیلی هم میشه فهمید
یک مصاحبه از بهروز صفاریان دیدم که میگفت علیرضا افکاری کارهایی که میسازه تاریخ گذشته اس و به روز نیست و روی یک سری از خواننده های قدیمی فقط جواب میده
من به حرف بهروز صفاریان کار ندارم
ولی ترجیح میدم این کارای تاریخ گذشته و از دور خارج شده رو گوش کنم تا این کارای ضعیف الان
خب بهروز و افکاری رقیب هم هستن و مثل کری خوندن پرسپولیس و استقلاله .. چون فکر نکنم به جز این دو نفر تو ایران موزیسین خاصی مطرح باشه فعلا اینا تو راس ان.. حالا با سیروان یا خواننده های دیگه که موزیسین های خوبی هستن اما خوانندگیشون بیشتر گل کرده و اکثرا فقط برای خودشون موزیک میسازن کاری ندارم .. افکاری موزیکهای مدرن یا به قولی امروزی هم داشته و از صفاریان هم موزیکهای دهه پنجاهی زیاد شنیدیم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و کاملا با نظرت موافقم
راستی در ادامه نظر خودم اینو اضافه کنم که موزیسین خوب تو ایران خیلی زیاد داریم .. تنظیم های شاهکار بهنام ابطحی تو البوم دوستت دارم ناصر عبدالهی یا چراغعلی یا رضا تاجبخش و نیکان و بامداد بیات و غیره .. و منظورم مطرحه .. معنی مطرح با خوب تفاوت داره و این دوتا مطرح ترن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا نه متاسفانه ندارم. لایو بوده. اگه پیدا کردم میذارم حتمانقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm127)نقل قول:
اهنگ داداشی شادمهر چقدر میچسبه این روزا
اینو توی لایو اینستاگرام گفت اما جمله ش این بود که گفت کارهای افکاری واسه خواننده های بزرگ و شناخته شده خیلی خوبه و همیشه جواب میده ولی واسه ی خواننده ی تازه کار تاثیر نداره .... راجب شادمهرم هر چی میپرسیدن از زیرش سعی میکرد در بره و بازم مشخص شد اختلاف عمیقی بینشون هست البته شادمهر تقریبا با هیچکدوم از رفقای داخل ایرانشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارتباط خوبی مثل قبل نداره و دلخوری اونام بیشتر سر اینه که میگن شادمهر بی معرفته یه بار بهروز علنا گفت بعضی هنرمندا وقتی مشهور میشن بی معرفت میشن