I am Dayous(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
I am Dayous(sm51)
(sm81)
دیگه برای ساسی عرق نه ریزین ، 3 پیک جلویه . . . (sm59)
دهنت صابر .. (sm2)
یه جوری شده انگار کسی تشکر نزنه پست رو نمیتانه ببینه (sm120)
دیوثا کلی خون ازم رفته (sm81)
ای ژوووون(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جگر و پسته خام بخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
You are Dayous(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صص خل مگه پر یوده (sm70)
دیوث اینا خون سازه مگه نمیگه خون ازم رفته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چه کلمه ی محبت امیزیه اینجا (sm2)
اگه شریانی پاره شده باشه باید بخیه بزنن والا فشارت میاد پایین و باعث مشکلات جدی میشه...(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوستت دارم دلم میخواد برات تشکر بزنم تو نمیخوای نزن دستم نیس کار دله...(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خیرم هیچم از صابر یاد نگرفتم دلت یسوزه...(sm173)نقل قول:
دندون عقلش بوده...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل تک اهنگاش پشیزی ارزش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دندونتو کشیدی بعدش اینجوری شده؟
یا نه خود به خود خون میاد
نه باو خواننده خوبی بود ولی بعد از آلبوم یادگاری دیگه تمام شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهواز هوا نداره (sm30)
سلام . میشه یکی یک جای مطمن و پرسرعت برای خرید چیز شکن بده بفرسته پیام خصوصی لطفا
جیگر بخرنقل قول:
اتفاقأ میگن جیگر مرغ نخورید مطلقأ، سرشار از هورمونهایی هستش که به مرغا تزریق میکنن...(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جیگر گاو گفتم گاو علی
میثم میشناستش
از چی پشیمون شدی غذار خوردن (sm2)
البته جیگرایی هستند که اگه بخورین عمرتون به هزاران سال میرسه ولی کو دستی که بهش برسه اهل دل میدونن...(sm25)
لعنت به این پاییز عجب غمی داره (sm50)
من هیچ بازی به زیبایی گیم پلی جنرالز زیو آور ندیده ام...
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بازی مال 2003 بود و دارن حالا همونو تو ریت اول بازی میکنن...
5 شم دارم میسازم (sm70)نقل قول:
مرگنقل قول:
- (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوب نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضعت خوب باشه بهار بهترین فصل هاست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بی مایه همش حسرت و آهه (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm74)نقل قول:
دلکم دلبرکم چی آوردی سرکمو شکستی بال و پرکم (sm2)نقل قول:
دل کنده ام از همه کس پناه من تویی و بس...(sm19)