روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو
گر بگویم گریهها بر روزگارم میکنی
...
نمایش نسخه قابل چاپ
روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو
گر بگویم گریهها بر روزگارم میکنی
...
سلام (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین بلا چطوری (sm51)
یه چیزی ازت بخوام میتونی برام درست کنی (sm128)
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم تو خوبی ؟ (sm120) چی ؟ (sm120)
مرسی عزیزم منم خوبم (sm19) یه بنر میخوام برام درست کنی بزنم پست اول تاپیک (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک موزیک ویدیو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره همین تاپیک که امضا زدم (sm51) گفتم اگه بشه به سلیقه خودت یه چیز قشنگ بزنی کارت حرف نداره (sm174)نقل قول:
لطف داری (sm174) چشم میفرستم برات ...نقل قول:
ای ولا دمت گرم (sm171) فقط خوشگل باشه ها یه جوری در مایه خفن میخوام بترکونم (sm135)نقل قول:
اگه تونستی 3 تا آرم شرکت کلتکس ترانه و پارس ویدیو هم بهش اضافه کن اگه تونستی گیر بیاری (sm93)
راستی آرم DVD هم اضافه کن دمت گرم (sm176)
ببخشیا انداختمت تو زحمت من واسه تو کاری انجام ندادم (sm81)
DVD هر چی خواستی بگو تا تهیه کنم
سعیمو میکنم (sm120) باشه سرچ میزنم مناسب پیدا کردم میزنم ...نقل قول: