با این همه ادعات v for vendeta رو ندیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این همه ادعات v for vendeta رو ندیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ساراباند شروع میکنیم مفاهیم ر بیان میکنیم تا کشش ایجاد شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به انتخاب من فیلمتونو ببینید (sm120)
اخه حیفم میاد اینقدر مشتاق و علاقمندن به فیلم از تجربیاتم بهرمند نشن و در گمراهی بمونن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ادعا ندارم...من 5-6 ماهه زدم تو این فاز ...اگر 3 ماه پیش زمان جام جهانی میپرسیدی چه میگفتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه 320 دقیقه (sm120)نقل قول:
همین که ما موج سوار و تحت تاثیر و ارعاب این سینمای روشن فکری نیستیم نشون دهنده فهم بالامون (sm120)نقل قول:
اوهو نه بابا? من دارم لطف میکنم به شما سعادت میدم 4تا نکته یاد بگیرین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید با مهره هفتم شروع می کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین اکران هفته رُ لیست کن (sm120)