سلام دادا ؛ یکم گرفتاری برام پیش اومده حل بشه مثل سابق هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دادا ؛ یکم گرفتاری برام پیش اومده حل بشه مثل سابق هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه عسل ۶٠ سال بعد...!
ساسان علیخانی(نوه ی احسان علیخانی):
از اون روز بگو از اون اتفاق...!مهمان برنامه:
خسته از کار بر میگشتم سوار اتوبوس بودم،نشستم رو صندلی ایستگاه بعد یه پیر مرد سوار شد منم دیدم اتوبوس جا نداره دلم سوخت براش ما همه انسانیم باید یه کاری میکردم
پاشدم که اون پیر مرد بشینه رو صندلیم...
ساسان علیخانی:واقعا چطور میشه یه انسان به چنین معرفتی برسه
ماهتون عسل...!
انشالله که درست میشه خلاصه دلم برات تنگ شده بود موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو شاهین جان ، امیدوارم ...نقل قول:
منتظرم،
شبیه یک آهنگِ غمگین قدیمی
در آرشیو رادیو!
"زنـگ بزن"
بگو که می خواهی مرا بشنوی...
- آزاد نوروزی
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاد غیر ممکنه از (sm39)استفاده نکنه(sm2)
دهنت سرویس چه دقت نظری کردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار تو یه جکی خیلی اتفاقی اسمش بود ، دهنمو صاف کرد بخاطرش
سلام دوستان اگه میشه فقط به این لینک برید و کار خاصی نمیخواد انجام بدین فقط بذارین کامل لود بشه مربوط به دریافت جم رایگان کلاش اف کلنز هستش.(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه ش چیه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری تحویل میدن؟؟؟
دنیا برای من بدون تو یه انفرادیه (sm81)