...
رودخانه ها آب خود را مصرف نمیکنند
درختان میوه خود را نمیخورند
خورشید گرمای خود را استفاده نمیکند
گل عطرش را برای خود گسترش نمیدهد
زندگی برای دیگران قانون طبیعت است
پس گذشت و فداکاری قانون طبیعت ما است
...
نمایش نسخه قابل چاپ
...
رودخانه ها آب خود را مصرف نمیکنند
درختان میوه خود را نمیخورند
خورشید گرمای خود را استفاده نمیکند
گل عطرش را برای خود گسترش نمیدهد
زندگی برای دیگران قانون طبیعت است
پس گذشت و فداکاری قانون طبیعت ما است
...
یکی رو فرستادم امروز رفت از همون گرفت 3 تومن (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه خورده شک دارم این یه خورده گیج میزنه باید فردا برم خودم مطمئنم بشم (sm120)
بودن تو از اولشم اشتباه بود (sm50)
فردا خودت برو چک کن من فردا صبح جنسهام میرسن سرم شلوغهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پیدا کردی بهم خبرشو بده
سجاد
فکر میکنم تو کاور آلبوم امیر بی گزند که شعرا رو نوشته شاه مقصود ایراد داره!
سلااااام (sm144)(sm144)(sm144)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت شدم تموم شد (sm5) نسبت به تلاشی ک کردم خوب بود (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساندیس ندادن متاسفم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فینچ جان روت شاو کارتر فاسکو(sm74)
غلط زیاد داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متصل خوب گرفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شبکه آی فیلم : اُشتُر خانی معروف به اُشتُر (sm2)
اعع تموم شد (sm120) رانت خوار کوچک (sm120)
هیچوقت ندادن(sm120)همش ی ویفر بی خاصیت میدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب پس خوب بوده ایشالله که قبول میشی حتما (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه اینجا بذاریش؟
چه بد چه حیف ساندیس مثل میگو میمونه فکر کنم ممنوع شده دادنش به کنکوری ها (sm2)نقل قول:
نخیر همیشه کیک با ساندیس میدن (sm70) امروز ب ما کیک و آب معدنی دادن (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون چیزی ک مستحق تلاشمه آره (sm111) (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سه جا غلط داره. چرا چی؟ طراح نوشته شعرارو غلطه، یه سریش قبل انتشار اصلاح شد اینارو کسی متوجه نشد چون هول هولکی درست شد و امد. تریاق و جنگ زده هم یه ایرادات ریزی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار اول که شاه مقصود رو شنیدم گریه کردم (sm74)
(sm74)
نکونام هم از فوتبال خداحافظی کرد - دیگه داشت خودشو جر میداد (sm120)
کوچه ی بی نام رو دیدم از اول تا آخر فیلم به تمامی عوامل سازنده ی فیلم به جز بازیگرا فحش دادم
من با ی حالی دیدمش مثلا میخواستم حالو هوام عوض شه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل مقوا بودنقل قول:
من اینارو خیلی پسندیدم از جشنواره
ابد و یک روز، لانتوری، خشم و هیاهو
هر سه تاشونم نوید محمدزاده ترکونده (sm88)
بارکُد هم خیلی فروش کرده و خیلیام دوست داشتن ولی من اصلا خوشم نیومد. به سختی تا تهش دیدم. معلوم نیست فازش چیه. عصر یخبندانش خوب بود کیایی.
شدیدا دوست دارم لانتوری رو ببینم
(sm51)نقل قول:
آهنگ درکم کن یزدانی دقیقا مثل توریست از کار دراومده فکر کنم فقط شعر رو عوض کردن
اینو حتما ببینید
من که اصلا حوصله فیلم نگاه کردنو ندارم مخصوصا با زیرنویس (sm70)
پریشب یه جایی بودم آهنگ پرواز گروه سرود رو گذاشته بودن اصلا کل خاطرات کودکیم واسه دوره شد
پس بشین پ...ورنت رو نگاه کن بدون زیرنویس (sm120)نقل قول:
خجالت بکش دیوث این وصله ها به من نمیچسبه (sm39) (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امیر اهنگ در حسرت دیدار همای با یلدا حسینی رو می خوام 320 داری ؟