اول باید گروه اینارو متلاشی کنیم اون مرحله بعدیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اول باید گروه اینارو متلاشی کنیم اون مرحله بعدیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد یار دوازدهم ماست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیو ببینیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهشون فحش بدیم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا فیلم هست باید قبل این ببینی به وقتش معرفی میکنم (sm120)نقل قول:
به قول استاد ساراباند چکیده و وصیت نامه برگمان (sm120)
شاید در مورد فیلم اشتباه کنم ولی در مورد دلبوسکه و دومنک درست گفتم(sm120)نقل قول:
تاینی نداره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن یه مربی هست با 5 سال مربی گری در یه تیم با اختلاف نفر دوم بهترین مربی دو دهه اخیر البته از نظر خیلیا اوله (sm120)نقل قول:
چرا (sm120)نقل قول:
این گروه با عشق شکل گرفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]