(sm3)اینجا هم باس بری تو لیست سیاه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)اینجا هم باس بری تو لیست سیاه
(sm2)عزیزم شوخی مکنم باهات ...اصن خرتم خوبه (sm2)تو این همه حرف زدی من ناراحت شدم (sm2)به من گفتی سگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)دیگه با من اونطوی حرف نزن گلابی خودتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلابی که چیز بدی نیست باشه من گلابی م(sm2) تو عزیز دلم هستی ... نمیدانم واقعا ناراحت میشی ازین حرف وگرنه نمیگفتم .. (sm23)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی از بیرون گیرنده رو گرفتی ؟! (sm50)
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست گر هم که گلی هست دگر حوصله ای نیست (sm50)
(sm50)
(sm70)از دیجی کالا گرفتم
(sm27)(sm176)نقل قول:
(sm98)قهر کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه .. (sm59)نقل قول: