یلدا عباسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یلدا عباسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینمای ایران ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عطارانی که یه سریال درست میکرد ادم از اول تا اخرش از خنده دل درد میگرفت ببین چه اشغالایی درست میکنه.
دیگه وای به حاله بقیه
کلا من زیاد فیلم ایرانی نگاه نمیکنم این هم خیلی تعریفش رو شنیدم که دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تازه اینا سینماییه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تله فیلمایی میاد تو کلوپا که بیشتترشونم کمدیه.بازیگراشونم یعنی خوبای کمدین.اینقدر اشغالن که ادم تو توالت باید بشینه ببینه.
البته من نمیخرم حیف 1 ریال
حاضرم صبح تا شب پ...ورن نگاه کنم ولی فیلم و سریال ایرانی نبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بیا و حاضر نباش(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm54) رو چه حسابی این حرفو می زنی؟نقل قول:
بیخیال الان حس وحال باز کردن بحث ندارم از اخرین ساعات اخر هفته لذت ببر(sm224)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینمای ایران از اول همینجوری بوده دیگه.... زمان شاه اکثرا دعوا سر زن تو کاباره دهه شصت و هفتاد دفاع مقدس از اواخر هفتاد تا اواخر هشتاد عشق و عاشقی الانم طنز واجتماعی عطاران نزدیک 35 تا فیلم سینمایی بازی کرده هرکس باشه ایدش ته میکشه... ما کی سینمای خوبی داشتیم؟!!! همیشه سالی 3-4 تا فیلم خیلی خوب بیرون میاد که قبلنم همین جوری بود.نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد یادته اون سری گفتم تو کاره تلویزیون هستی یا نه؟
اقا ما تلویزیونمون به صورته کاملا تخمی تخیلی الکی الکی گوشش یه خطه خیلی ریز افتاد.هرکسی بود بیخیالش میشد ولی واقعا رو مخه من بود.سامسونگ بود
با اجازتون بهونه افتاد دستم رفتم یه 4K Curved سامسونگ گرفتم(sm59)
حالا جدا از موزیک ویدیوهایی که 2160 گرفتم 2 تا فیلمم گرفتم واسه تست یکی سن اندریاس یکی مارتیان.
ادم تازه میفهمه 1080 عددی نیست.چشمای ادم درمیاد از جزییات.
البته یه نکته اموزشی بگم که شاید بدرده کسی بخوره اونم اینه که اکثره 4K های جدید موتوره Upscale دارن یعنی خودشون ارتقا کیفیت میدن تصویرو.
مثلا یعنی یه 2160 کیفیت 100% بهت بده یه 1080 با کیفیت بذاری پخش شه به جرات میتونم بگم کیفیت 90% رو بهت میده.حداقل سامسونگ اینطوره.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نوید هستی تهران یه کاری بگم انجام میدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی بازیگراشونم در حده همین کیفیت رفتار میکردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جوری خودشونو میگیرن بازیگرای امریکایی خودشونو نمیگیرن
چه کارا ، چه حرفانقل قول:
اگرچه ظاهرا با هم رفیقن
ته دل دشمنند و نا رفیقن
(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد سخت نیست پول میدم یه 2 تا آلبوم برام بگیری(sm59) اینجا نداره . سفارشم نمیتونم بدم بیارن برام (sm81)
سلام نه داداش من کرجم سالی شاید یکی دوبار برم تهران.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر تو نمیتونی برام گیر بیاری ؟! پولم میدم (sm2)
(sm172)
(sm50)
این یه سمپل 2160 که از یوتیوب گرفتم.زوم کنی میبینی تا چه جزئیاتی توش معلومهنقل قول:
اینم یه نمونه اپ اسکیل کردنه 1080.حتی دون دونای رو پوستشم معلومه.با اینکه تصویر 1/4 روزولوشن صفحه رزولوشن داره
کلا حرفه من اینه که یه سریا میگن الان UHD خریدن زوده و فایده نداره کس شره وسلام(sm2)
من یه پولی میدم دست از سره من بردار(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین میگه دست از سرم بردار انگار روزی صدبار بش گفتم همش یه بار بت گفتم (sm2)نقل قول:
باشه خب چه بهتر 3 میلیون بم پول بده به صورت اقساط بلند مدت بت پرداخت میکنم (sm2)
ضامن پامن چیاداری(sm59)نقل قول:
چک و سفته میدم بت بده لازم دارم (sm59)(sm81)نقل قول:
یه ضامن بیار که حداقل 1 سال سابقه وزارت در دولت داشته باشه(sm2)(sm2)نقل قول:
واسه رفتن تن من یه خواهشه(sm50)
حالا آلبوم چی هست؟ شاید اینترنتیش باشهنقل قول:
(sm74) نامردنقل قول:
بیپ تونز داره ولی من سیدی شو میخوامنقل قول:
یه آلبوم از ناصر عبدالهی یه آلبومم از احسان خواجه امیری (sm50)
چقدر حال میده فیلم چ توش نگاه کنی (sm2)(sm50)نقل قول:
آلبوم برای اولین بار خواجه امیری
آلبوم ماندگار ناصر عبدالهی
(sm50)
به ما همون اب معدنی هم نمیدادن.. ویفر.. اب تو پارچ میاوردن تعارف میزدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری روت میشه اسم ناصر عبدالهی رو کنار خواجه بیاری (sm120)
یه سرچ تو سایتا بزنی مخصوصا تورنت شاخ درمیاری که چقدر ازین فیلما 4K داریم!!!!!!!(sm2)(sm2)نقل قول:
بیشترین محتوایی که الان 4K وجود داره همیناست(sm2)
البته رو هاتبرد 2 تا شبکه فول اچ دی ازینا هست.سره قضیه همون اپ اسکیل لامصب یه کیفیتی میده پشمات میریزه.شاید بعدها یه عکسی برات فرستادم(sm2)(sm2)
زر نزن اولین بار قشنگه (sm120)نقل قول:
کسی که حمید عسگری گوش میده لیاقتش خواجه ست (sm2)نقل قول:
بشین حداقل شجریان پسر گوش کن
اوه!!! آلبومای 11-12 سال پیش فکر کنم تو تهران هم خیلی سخت پیدا شه. حالا میخای چیکار اینارو ؟آرشیو داری جمع میکنی؟نقل قول: