آره حتمنی ، آرزومند روزای خیلی خوبم براش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره حتمنی ، آرزومند روزای خیلی خوبم براش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو باید به کیون مبارک گرفت نه گردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم برات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
فدا بشم داش حسینم (sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
به دقیقه نکشید ف.یلترت کردن(sm2)نقل قول:
صحبت از بانو محمدی رِفنقل قول:
کیا ای کلیپ رِ دیدن ؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیده بود.. تجدید خاطره شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنشون سرویس چه سرعت عملی دارن الان از یه جا دیگه آپ میکنم (sm70)نقل قول:
همونی که حسین گفتو بعدا شیخ هم ایضا میزاره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معین (sm74)
کدوم ساحل دنج پهلوی تو... بشینم پی ردی از بوی تو.... صدف تا صدف موج غم با منه ... دل تنگما سخره پس میزنه (sm50)
عاقا این پسرخاله دهن سرویسم بهم پی ام داد یه شعر از مهدی موسوی برام گذاشت بعد احوال پرسیو میدونم تو مهدی موسوی دوست داری تا خوندمش یاد تو افتادمو از این حرفا ، یهو گفت تولد نمیخوای بگیری ، گفتم منو تو خرج ننداز ، گفت خرج کن دیگه اون پولو ، هیچی دیگه تو بد وضعیتی منو قرار داد مجبور شدم اوکی بدم که باشه ، هیچی دیگه مجبور شدم تا الان 200 تومان خرج عیش و نوششون کنم بسلامتیتون و اینا، بعد بهش زنگ زدم کجا بریم میگه به حسابت کیکم گرفتم خیالت راحت باشه واینا ، الان بش میگم شام چی دوس دارین بهتون بدم ، میگه هر چی خودت میدونی عزیزم (sm2)
دیوث با یه مهدی موسوی چقدر خرم کرد (sm2)
خلاصه جای همتون خالیِ امشب (sm111)(sm127)
(sm120)نقل قول:
خوش باشی دادا.. تا باشه ، شادی و جشن.. انشالله تا اخر عمرت فقط برای این چیزا پول خرج کنی(sm127)
فدا بشم دادا (sm127)نقل قول:
خرج کردنش مهم نیست شادی باشه اصن مهم نیست حال و هوای عادم یکم تغییر میکنه حال میده ، فقط شیوه ی خر کردنش خیلی خوشگل بود (sm2)
اره از نقطه خوبی راه نفوذ رو پیدا کرد(sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
و باز هم داستان شب جمعه (sm50)(sm59)
(sm98)
نقل قول:
واي انقدر خنديدم همه ريختن تو اتاق ببينن چي شده (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
(sm203)نقل قول:
نقل قول:
خب يعني چييييييييييي ؟ بي حسه الان كه متوجه نميشه داره هوا ميخوره؟ حالم بد شد بيچاره اونائي كه پشتش رو صندلي نشستن (sm8)
(sm77)
(sm30)
خب بگو بهش بدونه یعنی چی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی رو بدونه؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامان بزرگم دستپاچه اومده ميگه:
-تلفن بزن اورژانس،
-كاندوم بابا بزرگت پاره شده!
ميگم اي شیطون سكس وحشی داشتينا
اورژانس برا چی؟
قرص بخور!
يكی زد تو گوشم گفت:
كاندوم ِ پاش
تازه فهميدم منظورش تاندون بوده !
خو منی دندوناتو بزار بفهمم چی میگی عاخه !!!
ﻣﮑﺎﻟﻤﺎﺕ ﯾﮏ ﺩﺧﺘﺮ و ﭘﺴﺮ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﺎلی ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﮐﺮﺩﻥ: ﺩﺧﺘﺮ .. ﻋﺰﯾﺰﻡ ﭘﺎﺷﻮ ﺑﺮﯾﻢ ﺍﻵﻥ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﺎﺩﭘﺴﺮ .. ﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﻡ ﻫﻤﻪ ﺭﻓﺘﻦ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺵﺑﻌﺪ ﮐﺮﺩﻥ:ﺩﺧﺘﺮ .. ﭘﺎﺷﻮ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻥ ﯾﻪ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺑﯿﺎﺭﻥ ﮔﺮﺳﻨﻤﻪ
ﭘﺴﺮ .. ﭘﺎﺷﻮ ﺟﻤﻊ ﮐﻦ ﺍﻻﻥ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﻪ ﮔ*ﺎ ﻣﯿﺮﻡ
رژ لبی که با یه ساک زدن پاک بشه..
جاش همون پشت ویترین مغازه است..
یه دوس دختر داشتم
میگفت همیشه موقع *** چت
یه خیار یه بادمجون ، ی کیوی میذارم کنار دستم
.
.
بهش گفتم : تکلیف خیار و بادمجون که معلومه ،،، ولی کیوی چرا؟!!!
.
.
.
.
.
گفتش میمالم ب سر و صورتم فکر میکنم تویی ته ریش داری...\
.
.
هیچی دیگه الان دارم از امین آباد این پستو براتون میزارم...
یه هفتس داریم با بچه های اینجا روی طرح هوا کردن کیوی کار میکنیم
ﺷﻤـﺎﻫــﺎ ﯾــﺎﺩﺗــﻮﻥ ﻧﻤﯿــﺎﺩ:
ﯾﮑــﯽ ﺍﺯ ﺁﻣـﻮﺯﺷﻬـﺎﯼ ﺗﺨﺼـﺼـﯽ ﻭ ﺳﺨﺘـﯽ ﮐـﻪ
ﻧﺴـﻞ ﻣـﺎ ﺩﯾـﺪ....
ﺁﻣـﻮﺯﺵ ﮐـﺎﺭ ﺑـﺎ ﺁﻓﺘـﺎﺑــﻪ ﺱ .... !!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﯿﺨﻨـﺪﯼ؟؟؟؟؟؟
ﺑﮕﯿـﺮ ﺩﺳﺘـﺖ ﺑﺒﯿﻨـﻢ ﻣﯿﺘـﻮﻧﯽ ﺁﺑـﻮ
ﺑـﺮﺳـﻮﻧـﯽ ﺑـﻪ ﻣﻘﺼـﺪ ﯾـﺎ ﻧـﻪ....
ﺑﭽﻪ ﺳﻮﺳﻮﻝ...!!!
ﺗـﺎﺯﻩ ﯾـﻪ ﺍﻓﺘـﺎﺑـﻪ ﻫـﺎﯾـﯽ ﺑـﻮﺩ ﺑﻬـﺶ ﻣﯿﮕـﻔﺘـﻦ ﺁﻓﺘـﺎﺑـﻪ ﻣﺴـــﯽ !
ﻭﻗﺘـﯽ ﻣﯿﺨـﻮﺍﺳﺘـﯽ ﺑﻠﻨـﺪﺵ ﮐﻨـﯽ ﺧـﻮﺩﺗــﻮ ﺑﺸــﻮﺭﯼ
ﺩﻭﺑـﺎﺭﻩ ﻣﯿـﺮﯾــﺪﯼ..!!!!!:))))
شب اول قبر شیرازیه:
نمازتو خوندی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
وووووی عامو بذا از راه برسیم
مثل اینکه تازه مردیماااا،
خسته و کوفته!
فرق بین عینک و فیلم ****:
.
.
.
.
.
.
.
.
عینک رو اول میزنی بعد می بینی
ولی فیلم **** رو اول می بینی بعد میزنی
عووووووف خااااار جمله رو گا.ئی.دم.ضعف کردم.یه پرس م.م.ه پلو لطفا
مرد اصفهانی سر شب به زنش میگه حج خانوم بانکتون بازه بریم تو صندوقش اماناتمون رو بذاریم. حج خانوم میگه نه امشب بانک تعطیلست. صحب زودحج خانوم هوس میکنه میگد حج آقا بانک باز شدس میتونین تشریف بیارید. حج آقا میگد: خیلی ممنون دیشب از خود پرداز استفاده کردم! !!
میگن کف دستت بخاره پول گیرت میاد.
کف پات بخاره میری مسافرت.
سرت بخاره مهمون برات میاد .
اما اگه کو.نت بخاره
.
.
.
.
.
.
میری حج…
نجار چقدر دلخـــــــوش است...
هنوز هم تخت دونفره میسازد!
نمیداند این روزا
همه سرپایی ، پشت شـــــــــمشاد ها میکـــــنند...
بنظرتون خوب پیشرفت کردم تو پست احساسی؟؟؟ یا باید بیشتر تمرین کنم...؟؟؟
عشقم!!!!!!
اگه یه روز تابوتم رفت رو شونت
به دل نگیریا.....
یاد اون روزی بیفت که لنگات رو شونه من بود
زهر مار نخند خوو عاشقانه بود
غضنفر مسوول سرشماری بوده در یه خونه رو میزنه.
یه زن با تاپ تنگ و شلوارک و آرایش غلیظ در و باز می کنه.
غضنفر میپرسه: شغل شما چیه؟
زنه میگه: من گریمورم.
غضنفر نمی فهمه گریمور یعنی چی. میگه: خواهرم من اینجا می نویسم: ج.ن.ده، بعدا مدارکتو بیار اصلاحش کنن
اختراع سال قزوینی ها؛
ساخت سجاده با آینه بقل، برای امنیت نماز گذار.....
التماس دعا....
داشم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm155)
واسه شتر و گاو و الاغ و هر جکو جونوری داره کشتی میسازه…واسه من یه قایقم نمیخره
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.پسر نوح در حال دردو دل با جنتـــ.ـی!! (sm70)