من سرگردون ساده (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من سرگردون ساده (sm50)
باز خون شدم تو رگ جاده
(sm50)
گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم (sm50)
من میخوام یادم بره تو حرف رگ و خون میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه با یادآوری وصحبت هم دهن رگه باز میشه؟!!....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زین سبد گردی زخاکستر به خود پاشیده ام
گوشاتو بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل از تو کندم
(sm50)
صدای حق را سکوت باطل در آن دل شب چنان فروکشت(sm50)
(sm50)
ان تک سوار قصه ها با اسب خود شد واژگون(sm50)
بس عهدها شکسته شد دیگر خدا هم خسته شد (sm50)
فریادها بر باد شد
فریاد زیر اب شد
ارابه سردار عشق افسانه ای در خواب شد (sm27)
داشتم پیامهای قبلی رو میخوندم
جیگر
دندان
خون ریزی
قمیشی
نوار VHS
عجب بحث باحالی رو نبودم (sm178)
میلاد جان چیز مهمی رو از دس ندادی(sm50)
(sm59)
ساسان عزیز مشارکت در بحث با دوستان گل لذت بخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره VHS این مارو اغفال کرد...[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینطوره میلاد گرامی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm27)
(sm27)
(sm27)
تا فندکو لب سیگار می گیری
هوم ! شعله جنگو می بینی . . . (sm50)
کار نه دارم ، توی این 3 قسمتی که ازش دیدم ، چیز عجیبیه . . . (sm50)
Boardwalk Empire (TV Series)
6 سال پیش ، دیدن 8 فصل ، تکرار نه خواهد شد . . . (sm50)
24 (TV Series)
4 روزه ، فیلم سینمایی نه دیدم . . . (sm172)
شب آشیان شب زده
چکاوک شکسته پر
رسیده ام به نا کجا
مرا به خانه ام به بر . . . (sm27)(sm50)(sm27)
لاحاف - تشک رو نه سوزی با آتیش سیگارت دیوث . . . (sm2)
می رم تنها بیرون می کشم دیوثا . . . (sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جان یه ترنس تمیز برات آپ کردم گوش کن حال کن
دوستانی هم که ترنس دوست دارن این کارُ از دست ندن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم . . . (sm19)
در این شب شخمی به گوشم ، باشد که رست - گار شوم . . . (sm50)
قربانت داداش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با وجود اینکه مقداری غمگینه اما فضاسازی بسیار قشنگی داره (sm118)
پلی . . . (sm118)
(sm50)