با این حساب حرفی از ننه لوک نزنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این حساب حرفی از ننه لوک نزنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تو 10 تا تیم میریم 10 چالش میپذیریم ولی ننگ قهرمان شدن با یه بازیکن رُ به جون نمیخریم چه شونزده تا چه شونصد تا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستولی (sm120)
راستی زیر بعضی فیلما نوشته برای افراد زیر 17 توصیه نمیشود برا تو دانلود نمیشه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه به موقع(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم چند بار اومدم این صحنه رو دیدم ولی به روشون نیاوردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر :این فیلم خوب بود من به این فیلم نمره بالا میدم واقعا دیالوگ های خوبی داره (sm120)
حسین :فیلم عالی بود به نظرم منم نمره بالا 70 میدم دیالوگاش عالی بود (sm120)
امین :دیالوگاش عالی بود به نظر من که فیلم خیلی خوب بود ونمره بالایی به فیلم میدم (sm120)
حالا وقتی که به نظرمون خوبه میگیم فیلم بده که مثل هم نباشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین (sm120)
به نظر خودم شرایط واضح است. من میخواهم تا 15 یا 20 سال دیگر به مربیگری در سطح اول فوتبال دنیا ادامه دهم. زمان که شما به اوج میرسید، میخواهید در اوج بمانید و این یک میل طبیعی است.مورینیو افزود: اگر در این مدت من به اندازه کافی برای باقی ماندن در سطح اول فوتبال باشگاهی دنیا خوب کار کنم، به مربیگریام ادامه میدهم. اگر هم خوب نتیجه نگیرم و بازارم تغییر کند، فقط باید منتظر تیمهای کوچکتر باشم تا با من تماس بگیرند.(sm50)(sm120)آقای خاص تصریح کرد: من فکر نمیکنم که کسی دوست داشته باشد از مربیگری در تیمهای بزرگ به مربیگری در تیمهای کوچک تنزل درجه بدهد اما باز هم تکرار میکنم که تا زمانی که از نظر فیزیکی و روانی آماده باشم به مربیگری ادامه میدهم و فکر میکنم 15 تا 20 سال دیگر این روند ادامه داشته باشد. تمام تیمهایی که در آنها مربیگری کردهام، تیمهای بزرگی بودهاند اما برای کسب قهرمانی همه آنها در بهترین شرایط ممکن قرار نداشتهاند.
همین که از 100 تا تیم تو 80 تا تیم عملکردت زیر 10 باشه نشانه بزرگیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول: