انتظار دارم چشمشون رُ رو حقیقت باز کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انتظار دارم چشمشون رُ رو حقیقت باز کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدار دلبوسکه بودن بهتر از اینه هر روز طرفدار یکی بودن (sm120)
والا اینارو بچه 7ساله هم بلده بگه اسمشم گزاشتن نقد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنزوم میگم کارلتو یه ادم بی خاصیت و منفعل و بله قربان گو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این که با رئال موفق شه بحث دیگریست و میشه گفت مربی بزرگیه (sm120)
اما شجاعت جسارت و......چیزایی که هیچ وقت نداره پس هرگز نمیتونه کامل باشه و یا بهترین (sm120)
اولا که مگه چاله میدونه که داد و بیداد کنه؟من گفتم مربی که اقتدار داشته باشه امروز نمیگه ما دروازه بان نمیخوایم فردا بگه لوپز رُ نمیخواستیم(sm120)نقل قول:
راحت بهترین بازیکنشُ نمیفروشن و بازیکنی که نمیخواد براش نمیارن (sm120)نیازی به داد و بیداد نیست (sm120)
در ضمن خوزه حاشیه نداشت حمایت تیمُ از دست داد به خاطر هواخواهی هواداران و بازیکنا از ......(sm120)
کلا دست به تحریفت عالیه(sm120)
اسم جلسات ما هم اندیشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا حالا به هیچ حرف تو نرسیدم مخصوصا درمورد ایکر و په په و کارلتو و خامس و خسه و ایضا دلبوسکه (sm120)نقل قول:
مخاطبت ُ مشخص کن (sm120)نقل قول:
نکنه باز قضیه موردیچ (sm2)نقل قول:
کسانی که پپ رُ مربی بزرگی میدونن در مقابل فهمیدن مقاومت میکنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]