شبت اهورایی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شبت اهورایی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سکوت و همیشه جایزنمیدونم تا هر کسی از راه رسید سوارت شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وقتی شرایط رو میبینی و دیماریا میگه من میرم پرز هم میگه برو مجبوری سکوت کنی چون حرف بزنی و علیه مدیر صحبت کنی وضع خراب تر میشه (sm120)
بعد ما از مسائل درون باشگاهی خبر نداریم که (sm120)خود کارلتو مگه نگفت من با انخل صحبت کردم ولی اون تصمیم خودشو گرفته ؟(sm120)
شب خوش (sm120)نقل قول:
من 60 تا مصاحبه خوندم که گفته ما دو تا دروازه بان عالی داریم و احتیاجی به دروازه بان نیست...50 بار گفت دیماریا جایی نمیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن به خاطر پول وقتی میگن که رئال 9 تا میده من یو 11 تا نه طرف حقش ُ بخواد بگن به خاطر پول رفته ...دیگه همه میدونن حق دیماریا خیلی بیشتر از 3 میلیون در سال هست ....دیماریا احتمالا به خاطر من یو افت کنه ولی مطمئنا جز 10 بازیکن برتر دنیاس اگر نگم 5 تا که میگم(sm120)
حسین جان ایراد تو اینه که وقتی شب سیاهه میگی آسمون سیاهه ولی وقتی روز میشه نمیگی سفیده وروحرف خودت میمونی و باز میگی سیاهه (sm120)باز که شب میشه میگی نگفتم آسمون سیاهه (sm120)
وقتی پیشنهاد 7 تایی میده وکیل بازیکن و مدیر میگه ما ورشکست میشیم با این پیشنهاد معلومه تصمیم خودشُ گرفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد این همه بازیکن که هر روز بیشتر میکنن باعث ورشکستگی نمیشه؟(sm120)
آیا به غیر از این بود که میخواست بازیکن مورد علاقشُ بیاره و آورد و مربی خلاف واقعیت مصاحبه کرد؟(sm120)
تو همیشه همینُ میگی در حالی که من تا حالا زیر حرفام نزدم (sm120)نقل قول:
دیماریا هم پیشرفتشو مدیونه رئال و کارلوست همینطور که اوزیل مدیونه رئال و موست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن باشگاه گفت من 8 تا میدم فک نکنم کسی که عاشق رئال باشه به خاطر 2 یا سه یا حتی 4 بره (sm120)
دیماریا تصمیمشو وقتی گرفت که توجام جهانی گفت مسی بهترینه (sm120)
در ضمن یه چیزایی مشخصه ولی نمیشه حسین تو اون شرایط حرف زد
بخدا جدایی دیماریا و لوپز از روز اول مشخص بود ولی فرض رو براین بگیرکه میگفت لوپز میره و نمیرفت (sm120)اونوفت چی میشد ؟(sm120)
من که نمیگم بده اگه یه روز به خسه اعتقادی نداشته باشی ولی بعد بفهمی اشتباه کردی (sm120)نقل قول:
ولی اینکه بازی اول خامس بیای اینجا بگی خامس نبود 10 نفره بهتر بودیم این بده (sm120)مگه مورینیو و اوزیل ودیماریا و کریس از روز اول خوب بودن ؟(sm120)
خامس هم خدایی خوب کار کرده وجای دیماریا رو پر کرده
اصلا الان بحث دیماریا نیست .....چیزی که ما در جریان نیستیم خیلی ....هر چند که من مطمئنم دیماریا با 8 تا میموند ....اما مهم نینقل قول:
من میگم مربی نباید برده ی مدیر ش باشه ولی کارلتو هست ....الان من برای شخصیت کنته بسیار بیشتر از آلگری احترام قائلم....
چون الگری نشست تا میلان نابود شد ولی کنته ترجیح داد بره تا برده آنیلی باشه(sm120)