اها نیه یوخوده منده تورکم داااااا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اها نیه یوخوده منده تورکم داااااا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیلیرم.ددیم بیز اوش نفرنن بزقوش دان سورا.من سن رسول و بزقوش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حالی میده ترکی حرف زدن.هیشکی نمیفهمه(sm2)
یوخ من ارمی اوغلیامنقل قول:
منده اوتوزا بیدانا قالرام
اها یو بیلمیرم وار یا یوخنقل قول:
الان هرچی میخوای بگو تا خودمون ترجمه نکنیم اینها نمیفهمنن چی گفتیم (sm120)نقل قول:
مینا دا تورک قیزدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ععععععههههه.من بله بیلردیم سن تبریزلین.پس هر شهردن واردی بیردا.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنجان هر یردن خراب تردی.خیریز اولسون.(sm172)
هانکی مینا هارا اوشادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلوی دیفالت گت وِی هیچی ننوشته (sm2)