واقعا؟ دیگه چ انگیزه ای میمونه واسه کنکور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا؟ دیگه چ انگیزه ای میمونه واسه کنکور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ آواتار خوشگلی (sm19) سایز اصلیشو داری؟ (sm2) جدی داری بده خوجمله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش تجربه میکردی عاشق شدنو ... (sm81)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا سایت آمریگا (sm2)باز میشه اون شبکه ها رو دستگاه HD یا احتیاج به کارت داره ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم پویا بیاتی فوق العاده زیباست ... (sm50)
بس که بد دیدم ز یارانه به ظاهر خوب خود
بعد از این بر کودک دل سخت گیری میکنم
(sm132)
م...مه هستی ...
شبکه های معمولیشم کارتیه چه برسه به اینا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت که نه میخواد نه گیر میاد.با اکانت سی سی کم
م مه موجود نداریم ولی خ ایه اگه بخوای موجود میباشد(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریده.. قبلا بهتر بود کاراش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعراش خیلی خوبه - موسیقیش تخیلیه - حالا کاری هم نداریم که معمار ورزشگاه کیه (sm2)نقل قول:
دوس ندالم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
م...مه دکتر برام Paroxetine نوشته هر داروخونه ای میرم پیدا نمیکنم الان تو ویکیپدیا دیدم که خیلی عوارض داره . مشاوره بده
چهچه های هایده و حمیرا(sm81)
دوست داشتی بزن آواتار من عوض میکنم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرااااااااااااا؟؟؟؟؟ بیا بهت بدم بکن تو چونه ممه تیر(sm2)نقل قول:
یکی از بهترین سریالهای بود که تا به حال دیدم واقعا یه ابر شاهکار بود رو دستش نیودمد و نمی یاد دلم از الان برای تک تک کاراکترهاش تنگ شده
فینچ نمونه بارز یه انسان کامل بود در اخر هم هممون تنها می میریم مهم اینه که یه نفر ما رو یادش بمونه اون موقعس که نمردیم
این سریال واقعا هدیه ای بود به بشریت و واقعا باید دست نولان رو بوسید
دیوص اسپویل نکن هنوز ندیدم فصل آخرشو (sm120)
پایان غم انگیزی داره (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ما قرص و اینا نخوندیم .. اینم اصن نشنیدم.. دکترت چیکارست؟نقل قول:
بخوره تو سرش(sm120)نقل قول:
روانپزشکنقل قول:
باشه شب تلگرام بررسی میکنیمنقل قول:
خیابان انقلاب داره زیاده (sm50) میخوام گوش بدم دیگه 320 بیپ تونز دارم کیفیت زیاد خوب نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره نخور اینارو تازه خل و چل میشی.(sm2)نقل قول:
تو که خودت اوب عالمی.. 1ماه 1ماه میری میدی پیدات نیس(sm2)نقل قول:
رسول خطر اسپیول (sm59)
الایاس کتابی که هارولد بهش داده رو بهش بر می گردونه و می گه جنگ به قربانی احتیاج داره،هارولد هم با غرور بهش می گه یادم می مونه و در ادامه الایاس می گه مشکل تو اینه که زیر این همه تیز هوشیت،تو از همه ما سیاه تری و باید از کسایی که ساکت موندند همیشه ترسید،امیدوارم روزی که لبریز می شی زنده نباشم...
و توی قسمت ده بعد از مرگ الایاس درست زمانی که هارولد دستگیر شده،اون لبریز شدنه فینچ رو می بینیم...
تو مغزت مورد داره؟ باو این البومایی که میخری خوده خواننده هاشونم 1 ریال دیگه پول پاشون نمیدن(sm2)(sm2)نقل قول:
پولارو جمع کن مصرفه بهتری بکن
انقلاب پیدا نمیشه این آلبوما. مگر تو بوک لند پالادیوم گیر بیاد. قیمتشم چند برابره. بعد این آلبوما کیفیتشون همونه، با سی دی هم گوش بدی توفیری نمیکنهنقل قول:
این برنامه دوباره گوش کن شبکه نسیم یه یاروی اورده مثه اینکه اسمش وحیده قلیچه.ازبس با این نرم افزارا ور میرن تو صدای تخمیشون همشون مثله هم شدن.اینم صداش مثه جلیلی و احمدوند و ایناست.یه یارویی هم هست به اسم محضرنیا یه بار تو تلویزیون دیدمش اون دیگه از همه داغونتر
6 تا قرص دارم - قبل از هر وعده غذایی میخورم یکی صبح میخورم یکی ظهر یکی شب - یکی وقتی عصبی میشم - یکی مال طپش قلب - اون یک هم هر 12 ساعت (sm25)نقل قول:
حرف نزن.نقل قول:
در نبوده رییست(من) پستو رو خوب اب و جارو میکنی؟ به میلاد خوب سرویس میدی؟ نفهمم میلاد ناراضی باشه ها.وگرنه میدم علیرضا باقری چونت بذاره(sm2)(sm2)
ابو میدم بهت جاروش کن(sm2)نقل قول:
زیر علیرضا باقری بودی پس(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
من که کلا با قرص مخالفم و نمیخورم ولی اونا که ضروریه بخور.اما اینا که ماله اعصاب معصابه میزنه میترکونه تازه معتادت میکنهنقل قول:
تو چیز من میخوری به قرص احتیاج نداری(sm2)نقل قول:
Mr Robot
می خوام این سریال رو شروع کنم با اینکه هیچ سریالی به پای Person Of Interest نمی رسه (sm50)
کامی فرداشب کنسرت عبدلمالکی تشریف دارم (sm59)
انگار حق با دکترم بودهنقل قول: