ما را که برد خانه (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما را که برد خانه (sm132)
یه چت روم رفتم انقدر کس شعر گفتم آخرش اخراج شدم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 5:55 تا آخر (sm81)
گفتم ز کجایی تو تسخر زد و گفت ای جان
نیمیم ز ترکستان نیمیم ز فرغانه
(sm50)
ای لولی بربط زن تو مست تری یا من؟! (sm50)
ای پیش چو تو مستی افسون من افسانه (sm81)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تماشاکن , تماشا کن چه بی رحمانه زیبایی (sm81)
فروشگاه من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)
باو این جاکش علیفر رو چرا میزارن (sm3)من صدا تی وی رو بستم باز داره صداش میاد (sm3)
امیر این البوم مگه نمیدونی عیده... هیچکدوم از اهنگاش خوبه؟
این پسوند HEVC با برنامه خاصی باید اجرا بشه؟
امروز این لینکی که سینجول برای واکینگ دد داد رو دل کردم.. الان میخوام ببینم تو همه برنامه ها فقط صداش میاد.. تصویر نداره(sm74)
تاپیک کامینگ سون (sm2)
منم دیروز گفتم.. امیر پستمو پاک کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نمیدونی چه غلطی کنم با این پسوند HEVC(sm178)
نه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید با پلیر سینجول باید پلی کنی پلیر عادی این کیفیتو نمیکشه (sm120)
پهلوان خوابه
دهنش سرویس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام برو بخواب 20 بیدار شو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین با vlc پلی کردی ؟
km/media/classic/vlc/jet audioنقل قول:
همشون صدا فقط میارن
کیفیت 480... 210 مگ بود.. این 720 رو 130 مگ داد... رفتم گرفتم.. حالا میبینم اینجوریه(sm120)
(sm149)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب که نمیاد... رفت واسه بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
vlc باید پخش کنه اگه عجله داری آپدیتش کن شاید درس شد وگرنه تا صب وایسا سینجول بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamatir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) مگه شما شب قبل البوم یم خوابی ؟نقل قول:
بیستم مگه نمیشه 4 شنبه (sm120)
(sm2)(sm30)نقل قول:
آخرین نسخه K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کن و آخرین نسخه VLC Media Player هم دانلود و نصب کن باید مشکل حل شه. البته اگه با همون k lite فیلم میبینی دیگه نیاز نیست vlc نصب کنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اجرت با اقا (sm2)نقل قول:
چجوری اپدیت میشه؟ رو خودش گزینه اپدیت رو میزنم ارور میدهنقل قول:
(sm172)
مشکلش چیه این ؟
نه بابا گفت اواتارتو عوض کن سینجول هم عکس خودشو گذاشت پشمای سینه رو تا نافش به رخ کشیده بود تو عکس موهاشم ریخته بود رو صورتش عین این گی ا (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)
سینجول ی لینک گذاشت برای واکینگ دد.. که کیفیت 720 رو با حجم 130 مگ میشد دانلود کرد... پسوند فایل :HEVC هست.. الان من با هر پلیری میزنم فقط صدا میاد.. حالا بچه ها گفتن آخرین نسخه K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود کنم نصب کنم ببینم درست میشه یا نه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کلا همه بانوان مجمع رو فراری میدن(sm2)
این عکسی این گذاشته بود منم نزدیک بود فرار کنم (sm2)
اینو بگیری گمونم درست شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamatir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mpc-hc 1.7.8
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
چه صحنه ای رو از دست دادم.(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]