بشین بخون واسه کنکورنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بشین بخون واسه کنکورنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین
دارم میخونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملاّ مشخصه (sm120)نقل قول:
اگه پولشو داری برو آزاد
(sm178)
امیر (sm93)(sm10)(sm174)
(sm176)
نه باو یکم تلاش کنم پزشکی یا دارو سازی دولتی میارم پارسال 1500 شدم امسال بیام زیر هزار کافیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آفرين (sm77)
به نظرتون امیدی هست واسه آزمون ارشد امسال؟ (sm1)