(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
آهنگ یواشکی رو دان کردم یه جاش که اصلا صداش درنمیاد یه جاش هم صداش خیلی زیاد میشه ! مدلش همینه یا میکس و مسترینگ مشکل داره ؟
خدا كنه چنگيز تابستون نياد (sm54)
چرا؟؟ (sm3) آلبوم اگه آمادس بیاد گوش کنیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديرتر منتشر شه بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن سالی یه آلبوم رو مثل همیشه منتشر میکنه فقط پاروی بی قایق 6 ماه دیرتر اومد اونم به خاطر جدا شدن بهروز و فرشاد حسامی بود وگرنه همیشه سالی یه آلبوم رو شاخشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينو خب خودم ميدونم (sm120)نقل قول:
خو پس دردت چیه دیگه ؟؟ (sm120)نقل قول:
فقط من به شدت نگران تنظیم های بهروز هستم (sm25)