باطل نیست الکی جو ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باطل نیست الکی جو ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیست امید شورای شهر فراموش نشه!
(sm50)
لیست امید شورای شهر فراموش نشه
(sm50)
رای ما روحانی
تا الان بیست میلیون برگ تعرفه مصرف شده این یعنی اینکه مشارکت احتمالا تا یکساعت دیگه به بالای پنجاه درصد نزدیک میشه
پس تحریمی های عزیز پاشید به ما بپیوندید رایتونو بدید از خودتون سلب مسئولیت نکنید
به امید سربلندی ایران و ایرانی (sm127)
رای دادی یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آخرین پست من قبل رای دادنه و فعلا از خدمت خواهران وبرادران مرخص میشم و میرم به سوی سرنوشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جمله بگمو از همه التماس دعا
برید رایتونو بدید به روحانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو در صف رای (sm2)
دوست عزیز شما که میرید و عکس از تخلفات در محل های رای گیری میذارید چرا خودتون اینقدر تخلف میکنید و هی تبلیغ رای دادن به آقای روحانی رو میکنید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pepero [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت تبلیغات تموم شده
ثانیا مگه شما خودتون مدعی آزادی بیان و انتخاب نیستید ؟
پس چرا همه رو مجبور به رای دادن به شخص مورد نظرتون میکنید ؟
هر کی حق داره با اختیار خودش هر جوری دوست داره تصمیم بگیره
پس بهتره به شعور و اختیار دیگران احترام بذارید
به همون دلیل که طرفدارای رییسی دارن تو فضای مجازی نه تنها تبلیغ می کنن بلکه با عوام فریبی میخوان رای جمع کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که طبق گفته هاتون مدعی هستید آقای روحانی بیشترین آرا رو خواهد داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دیگه این کارا چیه ؟
این رو هم ذکر کنم که بنده طرفدار آقای رئیسی نیستم تا تصور نشه دارم از ایشون دفاع میکنم
همه مردم تو این چند وقته خیلی چیزا رو دیدن و میفهمن که به کی باید رای بدن
اما اینکه عینه یه مته هی تو سرشون فرو کنین که به فلانی رای بدین آیا درسته ؟
پس اون آزادی و خق انتخاب چی میشه ؟
یعنی مردم درک و شعور ندارند ؟
مردا همشون سر تا پا یه کرباسن ...