اینا فرمتای جدیدن که افت کیفیتشون نسبت به حجمشون خیلی ناچیزه
اخرین ورژن پلیرای معروف اجراش می کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا فرمتای جدیدن که افت کیفیتشون نسبت به حجمشون خیلی ناچیزه
اخرین ورژن پلیرای معروف اجراش می کنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزون قیمت ترینش به پول ما چقده ؟همون اسپرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی از هک سر در میاره ؟
(sm174)
دختر مردمو فراری دادین(sm39)
1 میلیون و صد هزار توماننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
K-Lite Codechdk
اینو گرفتم .. الان مدیا پلیر و مدیا پلیر کلاسیک و جت اودیو خوب شدن و اجرا میکنن فایلو... اما همچنان وی ال سی و کا ام پلیر نمیارن
به هر حال ممنون دوستان(sm10)
برو قفل فرمون رو بیار(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و به یورو ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
نرمنرمك بادة مهتاب را،
ماه ميريزد دورن جام شب.
نيمه شب ابري به پنهاي سپهر،
ميرسد از راه و ميتازد به ماه
جغد ميخندد به روي كاج پير
شاعري ميماند و شامي سياه
در دل تاريك اين شبهاي سرد؛
اي اميد نااميديهاي من،
برق چشمان تو همچون آفتاب،
ميدرخشد بر رخ فرداي من.
آخرین نسخه vlc رو بگیر احتمالا تو نسخه جدیدش ساپورت میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
از vlc خوشم نمیاد... با km میبینم فیلمارو... فکر کنم باید اخرین نسخه km رو بگیرم تا اینارو بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه باریکه (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] انگليس - جام حذفي 1393/12/18 23:15 نتیجه نهایی منچستريونايتد 1 - 2 آرسنال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm59)
(sm50)
پنجاه و چند سال پس از ماجرای ما
در انتهای کوچه ی دلگیر لحظه ها
یک پیر زن نشسته به من فکر می کند
و حدس می زند که....ببیند اگر مرا...
این خانمِ همیشه فقط در خیال من
این خانم همیشه به تن کرده ی عزا
خاتونِ مردِ «نیست نبوده است هیچوقت»
خاتون قهرمان «نمی دانداش کجا»
شاید ستاره بوده و افتاده روی خاک
شاید به خواب رفته در آنسوی ابرها
این مردِ مُرده،رد شده از لاشه ی خودش
با دست خود نوشته به سنگ خودش دعا
یک آه سرد می کشد و چند لحظه بعد
دو مرغ خیس می شود از چشم او رها
من پشت پلک های خودم گریه می کنم
دیدی که! او به یاد نمی آورد مرا
محمدرضا حاج رستمبگلو (sm50)
(sm27)
از روزگار دلگیرم (sm50)
(sm132)
(sm142)
(sm27)
امکان ساخت سنتوری 2 وجود دارد ؟
داریوش مهرجویی در گفتگو با مهر: «سنتوری ۲» سال ۹۴ جلوی دوربین میرود/ مشکل حقوقی وجود ندارد
vlc 2.1.5 بگیر اجرا میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین تک آهنگ لیلا فروهر با آونگ !!!
(sm25)
آیت الله محمد یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری شد
الان تو موشکلت چیه پفیوز
(sm50)سایتا یکی در میون میزنن اریان امروز ایتونز تو چشت به همون ایتونز یا امازون باشه شبم همایون عباس هس دیگه
(sm50)من الان این مجله رو میخوام چه کنم
هنوز نفهمیدی ممر اینجور وقتا گم و گور میشه بعد میگه من کوه بودم یونی بودم فلان
این رشتیا رو هنوز نشناختی
این مجله که میگم فعلن فقط تهرانه
مراسم رونمایی از آلبوم «مستور و مست» به آهنگسازی «ژانو باغومیان» و خوانندگی «همایون شجریان» سه شنبه 19 اسفند با حضور همایون شجریان، ژانو باغومیان، امیرعلی بشارتی و سیدعلی شجاعی طهران در خانه هنرمندان ایران برگزار می شود.
این آلبوم شامل ۷ قطعه است که با اشعاری از حافظ، عطار و مولانا ساخته شده و قطعات آن با حضور نوازندگان مختلفی از چند کشور به ضبط رسیده است.
از ویژگیهای این اثر میتوان به حماسیبودن فضای موسیقایی در گسترهای تلفیقی از موسیقی شرق و غرب اشاره کرد که از نظر آهنگساز و خواننده اثر تولید شده گامی موثر در جهت بهتر شناساندن اشعار عارفانه ایران زمین خواهد بود.
نگار خارکن، نوازنده کمانچه نیز در این اثر به تکنوازی پرداخته است.
علاقه مندان برای حضور در این مراسم می توانند سه شنبه 19 اسفند از ساعت 10 به تالار استاد شهناز خانه هنرمندان ایران مراجعه فرمایند.
خاک تو مخت از چی این خوشت اومد
(sm51) ریک راس کرده واسه این بلونده عجب بوسه ای زد به لپش
(sm2)صدای ماچش تا اینجا میاد
آره ، منظورم آخرین موزیک ویدئو با آونگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آونگ شده کمپانی موزیک ویدئو !
خاک بر سرت آرمین (sm3)
شانس آورد عید اونجا نیست وگرنه با چماق حالشو میگرفتم (sm120)
دانلود آلبوم شنیدین گروه آریان به نام خداحافظ (sm120)
(sm120)چی شد یه روز جلوتر اومد
(sm50)
اومده مگه ؟