چرا انقد بی شعوری (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا انقد بی شعوری (sm25)
چِت ... (sm50)
به یاد اونکه هیشکی واسه آزادیش دنبال وثیقه نرفت ... (sm172)
عشقه من
یادم کن گاهی که به دل دارم آهی
تو که از دردم آگاهی
یه دنیا یه دنیا عاشقم من بدون که به عشقت صادقم من
اقا تو کانال تلگرام بخواهیم ی نفرو اضافه کنیم به اعضا باید چکار کنیم
هیچ گزینه ای هم پیدا نکردم برا این کار
تو نتم گشتم اکثرا چرت و پرت نوشتن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رجب شکلک واسه تو نبود.
برای من نداره این گزینه رونقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ
اگه کانالو خودت درست کردی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کسی ادمینت کرده حتما دسترسی شو بهت نداده
(sm50)
- (sm2)
نداره داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کور که که نیستم(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر
چراغ ساحل نمی درخشد (sm50)
نمیفهمی دیگه من چی بگم
دیگه اهنگای حاجیم مصغره میکنی
dhnl vtj hdk
- (sm2)
میگم کم خالی ببند برا همینه هادی خان (sm120)
اینجا هر تاپیک یه نخاله داره توام نخاله ی این تاپیکی (sm2)
ولی تو نبودی این تاپیکم نبود باید ازت تقدیر بشه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 پارت آخرم تا فرداشب میزارم (sm50)
به آشناهاتون بگین نرن اینا رو بخرن بیان همه رایگان گذاشتیم دانلوود کنن در عوض مقداری ازون پولو اگه خواستن به انجمن کمک کنن (sm50)
ولی خیلی خسته م . از خودم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
دستت درد نکنه افتادی تو زحمت داش . (sm134)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لیوان الکل رو هی تند تند سر بکش . . . (sm50)
به یاد رفقایی که رفتن . . . (sm50)
مخصوصاً هم شهری . . .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لیوان الکل رو هی تند تند سر بکش . . . (sm50)
سلام بر دوستان گلم
صابرجان یکی از آشناها اخیرأ رفته بود پیش پزشک؛ مثل شما گرم مزاج تشریف داشتن و اهل باده نوشی بودن پزشک معالج بعد از کلی معاینه و آزمایش بهش مگه آقا فکر میکنم به الکل شما خون آمیخته شده!؟؟(sm2)
(sm30)
میثم داداش عزیزم برات یه زحمتی دارم مختصر...(sm25)
این شعر ترک برام خیلی زیبا و جالب اومد، از محبتی میگه که کمرم جوانیمو شکست! تقدیم میکنم به همه دوستان گل بارانیمب به بچه ها هرکدوم خواستن معنی کنین:
گرچه عشق اهلی ایچر بادنی جان سالیغینا
ایچرم جام شرابی یارادان سالیغینا
ایچرم سلده سارای داغدا چوبان سالیغینا
ایچرم مین گول ایچینده بیر تیکان سالیغینا
جوانی آیریلیق آخیردا قوجالدار بیلیرم
ایچرم بیر قوجا شیکلینده جوان سالیغینا
ایچیرم گوزلری یولاردا قالان سالیغینا
درد الیندن ائوره گی اوتدا یانان سالیغینا
چوخ یارالار یه میشم دونیادا دوست آشنادان
ایچیرم دوست آدینا دوشمن اولان سالیغینا
وئرمیشیک یولداش اوچون بوردا جوان عومروموزی
ایچیرم یولداشاخاطیر قوجالان سالیغینا
یوخدو دوزلوک بو یالان دونیادا یولداشلیخدا
ایچیرم دوزلوق اولان یئرده یالان سالیغینا
(sm10)(sm127)(sm10)
نوش .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این عکس شب جمعه رو به یادم آوردی (sm81)(sm74)
ساقول (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش بساط صابرو دیدم دلم گفتم بهش از زبون این شاعر یه نوشی بگم(sm93)