اونی که پسرش میاد سنتوری می خونه
گیبسون بود فک کنم کاملشو داشتم نمی دونم کجا گم و گور شد
نمایش نسخه قابل چاپ
اونی که پسرش میاد سنتوری می خونه
گیبسون بود فک کنم کاملشو داشتم نمی دونم کجا گم و گور شد
پس من کامل گیبسونو از کجا گرفته بودم خودت مگه نذاشته بودی (sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم کلیپ اون تیکه ش بود که پسرش میاد می خونه من فک کردم کاملشو داشتم (sm192)
نبود صوتیش بود فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر پخ
(sm1)
خانه به خانه کو به کو ...
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش شماره زدم نوشته قابل ارائه
به نظرت سفارش آنلاین بزنم یا زنگ بزنم ؟ زنگ بزنم میترسم مثل اون سری بگن امکان پذیر نیست (sm74) (sm81)
آره بابا اینجوری اصلا نمیتونم نه دانلود کنم نه آپلود کنم (sm81) تو روزم بخوام آپلود کنم 10 باید حجم بگیرمنقل قول:
به قرآن شاید باورت نشه فعلا یه پارت از معین نتونستم دانلود کنم یعنی جرات نکردم دانلود کنم گفتم لامصب گیر میکنه (sm74)
آپلودامم که ماشاالله هر کدوم زیر 400 مگ نیست (sm178) ای خدا چند ماه پیش زنگ زدم به شرکت شاتل گفتن مخابرات دیگه پورت خالی نمیده قرمساق (sm2) (sm89)
فردا زنگ میزنم به شرکت شاتل ببینم چی میگه اگه همین حرف تورو زد میرم مخابرات پیش رئیس مخابرات آدم خوبیه باهاش صحبت میکنم
از سال 87 تا 89 از حسابگرمیگرفتم مخابرات سال 89 اینترنت زد سریع رفتم ثبت نام کردم خیلی هم خوب بود نا محدود داشت تا همین پارسال
اما از وقتی که نامحدود برداشته شد هم سرعت رید هم ترافیک هم همه چیز (sm25) خلاصه به قول تو ریدمان شده (sm3)
ابولفضل (sm50)