من عاشقت تویی شده بودم که (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من عاشقت تویی شده بودم که (sm50)
از هر جفت ـشون متنفرم (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گومی نام(sm19)..هر چی بگذره قشنگتر میشه حالا..با باران عشق حال نکردم زیاد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لیست ار بهترین سرالای کره ای که میدونی بده سریع دیرم شده .. (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm59)
فردا صبح زود ميرم ميخرمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتي (sm77) اون يكي چيه حالا (sm54)
سالاری (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستشو به من بگو طاقت ـشو دارم (sm74)
ممنون... روزگارمون بد نیست! تو خوبی؟ (sm134) اوضاح و احوال ـت چطوره؟
مبینا .. (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm165)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم شكر. يه نفسي مياد و ميره
اوضاع و احوالم خوبه. بازم شكر (sm120)
اون دفعم بهت دادم که...
عشق مخفی...باغ مخفی..این دوتارو با تو زیباییرو بببن تا بازم یادم بیاد برم ارشیومو بگردم