(sm59)تو میتونینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل صاحب کار قبلی که کیونشو پاره کردی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)تو میتونینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل صاحب کار قبلی که کیونشو پاره کردی(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا كنه كريس مصدوميتش جدي تر نشه (sm25)
به جان خودم يه صورت وضعيتي رو واسش پول كردم كه خودش دو سال بود نبالش ميدوييد و نتونسته بود كاري كنه (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي خو لامصب حقوق نداد بهم (sm3)سگ دوي الكي.
مفاسا حسابش مونده . يه دهني ازش سرويس كنم سر اين چك بيمه (sm50)
همین گرافیک پول خیلی خوبه داره (sm29)
حامت تا حالا بفکر شرکت تبلیغاتی افتادی
از اینایی که بنر و پوستر و .. کار میکنن
رفیق من داداشش تو تهران اون داشش دیگه ش تو سسندج زدن کلی پول پارو میکنه(sm55)
هیچی ندادنقل قول:
چقدر کار کردی مگه ؟
بیمه هم بودی؟
اون چی شد ؟(sm55)
دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي كم بود
خرج رفت و آمدمم دراومد فقط (sm3)
آره بيمه ميكردم.
من اشتباه كردم با اين ماهيانه طي نكردم
گفتم سر هر صورت وضعيت كه آزاد ميكنم بهم پول بده
نميدونستم كارش گيره
(sm25)نقل قول:
نقل قول:
دوتا شرکت بودن هی میگن سابقه کار ، خب نمیخوام داد بزنم الکی شلوغ بکنم ، تو بگو من 5 سالو از کجا شروع بکنم (sm81)
الان در به در دنبال کار میگردم (sm81)(sm81)(sm81) حاضرم ماهی 100 کار کنم سگ دو بزنم (sm81)(sm81)
(sm29)
چرا بری دنبال استخدامینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت شرکت بزن
وام بگیر ، یه سیستم یه زیرزمینی با اجاره کم
حتی تو خونه
باور کن یکی دو سال اولش سخته
ولی بعدش خیلی کارت میگیره
اینا تو شهرستان که این چیزا خیلی کمه طرف کارش گرفته وای به شهرهای بزرگ