جای رضا خالیه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
جای رضا خالیه (sm120)
(sm2)
الان علی پهلوان میاد میگه من خواب بودم البوم پخش شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترسید برن سمت البوم میثم ابراهیمی (sm2)
(sm59)رفت برا دانلود جز محسن ما البومی رو نمیخریم
(sm172)مجله
تا ابد (sm2)
احسان ورژناشو شرح بده (sm2)
(sm59)
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم شکست ناپذیر
الان آلبوم در سراسر جهان منتشر شده ؟؟ (sm120)
(sm2)نمیدونم بذار سجاد فنلاندی بره امار بگیره
سجاد بپر برو سرکوچه ببین آلبوم آریان تو فنلاند منتشر شده ؟؟
یا حضرت کمپانی ابن جهانی (sm2)
اره بابا اصلا کارنوال اریان راه افتاد تو خیابون دارن البوم میریزن تو خیابون (sm2)پهلوان هم اون بالا داره قر میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر کوچه چیه باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)منظورش اینجا بود در سراسر کشور
خوبه باز نمیاد بگه وقتی تو مستراح خوابم برده بود آلبوم منتشر شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظور بقالی سرکوچه بود ( البته بی معنی ) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوما خیلی گرونه (sm3)
در کشور و سراسر جهان(sm70)
سجاد یه آواتار انتخاب کن اینجوری یه جوری شدی (sm59)
(sm74) وثوق بیا
اواتار محسنه میخوام ، قبلیه .. کلیپشو ندارم حال ندارم پیداش کنم اسکرین شات بگیرم ادیت کنم برم تو قسمت بالای موزیک باران تو قسمت اواتار سه ساعت ور برم که قبول کنه ، اوووو کی میره این همه راهو (sm2)نقل قول:
یعنی این رضا ارین چقد روح لطیفی داره (sm2)
(sm2) راستم میگیانقل قول:
(sm172) قطبی تو چی نمیتونی مجله بگیری
خدایی این و کی گوش میکنه(sm70)حوصله مو سر برد گروه آریاننقل قول:
امروز دختره رو اد کردم،
.
.
.
..
گفت ماشینت چیه؟
منم گفتم سایز ممت چنده؟
گفت چه ربطی داره؟
گفتم اگه 70 باشه با موتور داداش کوچیکم میام دنبالت.
اگه 75 باشه با پراید خودم میام دنبالت.ツ
اگه 80 باشه با پژو بابام میام دنبالت.シ
اگه 85 باشه با پرادو عموم میام دنبالت،シ
دیوونه بلاکم کرد!:|
فک کنم 60 بود باید خودش می اومد دنبالم!!!(sm2)
صدا باید حزن داشته باشه خش یهو نرم شه یهو عاصی ، موزیکم هم باید یکه تازی کنه گیتار الکتریک هم با زوزه هاش شلاق بزنه ! اینه موزیک (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارو پلی شد (sm50)
(sm50)
(sm74)
بانو جان
اگر نبودی در را می بندم
دوباره باز میکنم
بانو جان(sm50)
آی بانووو، بانوووو، بانو جاااااان فقط همین
آی بانوووو، بانوووو، بانو جااااااااااان فقط همین(sm88)
(sm50)
گلوم خلوت ترین پَس کوچه ی بن بست
سرم سرکش ترین فواره میدون
(sm50)
اینم کلیپ:نقل قول:
دیگه قسمت سختِ کار با خودت.(sm120)
(چمدون) پلی شد
سعی نمی کنم تو رو مجاب به اومدن کنم (sm81)