تو شبای سکوت فریاد من بود
ته جنگل خواب بیداری رود (sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو شبای سکوت فریاد من بود
ته جنگل خواب بیداری رود (sm88)
هادی تا تو باش پیش احمد نگی "درد دلم زیاده، میخونه بی شرابه" (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آی پرستو های خسته . . . (sm50)
(sm74)
Naji, [09.11.17 22:16]
میدونی چرا پیام دادم .دیشب خوابت رو.دیدم .
Naji, [09.11.17 22:17]
خواب دیدم.خونه مامان بودم امدی اونجا گفتم تعجب .گفتی امدم .
Naji, [09.11.17 22:17]
هیچ کس نبود امدی داخل .وباخجالتی
تف . . . (sm172)
دیگه الکل و نیکوتین پاسخ گو نیست . . . (sm50)
(sm27)
(sm27)
(sm27)دهج
(sm50)
- (sm50)
خوب سحر خیزیا . مگه جمعه نیست بخواب تا ظهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه ها کارم بیشتره (sm50)
بعدم دیگه عادت شده
آلبوم شوک و شراره فرزاد فرزین رو کسی نداره آیا ؟ (sm50)
برات کادو فرستادم اول صبحی
از رخوت و سیاهی
به مرز تو رسیدم
یه خط روشن عشق
رو اسمون کشیدم
بیا و همیشگی باش
طلوع زندگی باش
ای قاصد بهاری
طلوع زندگی باش
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
خب دایی جون کی برمیگردی آبادان سَر کارت ... تازه میخواستی ماشین بخری ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط همین 2 آلبومش قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار حمیرا یه بار مهستی یه بار امینی حبیبی یه بارم عبدل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو یه ماه گذاشتی یکی ثابت باشه (sm2)
(sm93)نقل قول:
ولی بچه با معرفتیه عبدلمالکینقل قول:
(sm50)
چه قشنگه , موی بافتش چه بلنده تازه عروس
چه قشنگه , شوخو شنگه همه رنگه مثل طاووس
خوش به حالت شادوماد
فقط شلیک و 6 رو دارمنقل قول:
(sm50)
Memories Of You - Alireza Afkari ... (sm50)
اهنگ. Youth البوم افکاری همون اهنگ یه مردی ابی هست که خودش اهنگسازی و تنظیم کرد تو البوم گذاشت ...(sm50)
جمعه ها رو عشقه (sm50)
البوم افکاری داخل منتشر شده!؟
دیوونگی نکن (sm127)
جمعه بعد از ظهرا خیلی دلگیرکننده است...(sm50)
هم اکنون فیلم کمدی روزی روزگاری آنتالیا .....
چه آلبومهایی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسانی مث من وقتی از رابطه ای کات می کنه چقدر احساس راحتی می کنه!!!(sm50)
بازگشت به پیله تنهایی خویش(sm172)
کجایی برادر جان!(sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm127)نقل قول: