نه اشتباه گفتی آقا نويد،16ساله ام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اشتباه گفتی آقا نويد،16ساله ام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم (sm120)
به من گفته بودی 17 (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میخواستم جدی بگم اصلا اشاره ای به پدر یا مادر شدنت نمیکردم (sm120)
(sm176)نقل قول:
وقت کم ،درس زياد از همه مهم تر شعرايی که حفظ بودم ته کشيده ديگه بخوام بزنم تکراری ميشه (sm120)ولی بازم گهگاهی ميام
(sm120)نقل قول:
اشکالی نداره به روت نمیارم تکراریا رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی (sm10)به درس ـت برس واجب ـترـه...
اوهوم ممنونم (sm10)نقل قول:
برای من ناگهانباخته(sm50)
زمینخوردهی آسمانتاخته
چنین بود رسم سرای درشت
فقط زین به پشت و فقط زین به پشت
سلام(sm176)
سلام(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسافر خسته ی من
بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آینه ها به
انتظار نشسته بود
میخواس که از اینجا بره ...........
..
.