ممر کدوم گوری زدی ip رو یا نه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر کدوم گوری زدی ip رو یا نه ..
(sm2)بین علما اختلافه
(sm2)
اوس طورلاب بیاریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث یه پروگی هست که به راحتی پسورد رو میزنه البته پسورد مودم و این اسیب پذیری رو بیشتر مودم هاست و من برای اینکه از این طریق مودمم نخوره کلا بستمش که احدی نتونه وارد بشه حتی خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علما یکدیگر را دیوث خطاب می کنند (sm70)
(sm2) عالمی دیگر وارد میدان شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا چه گوهی هستی اصا کسی بخواد بیاد تو مودمت دیوس هکت کنه ..
زر نزن لاشی پیشگیری همیشه بهتره از درمانه بی سواد یه دوره از oscp گذروندم میدونی چیه اصلا تو میری بیرون حتما در خونتون رو باز میذاری دیگه با خودت میگی مثلا من چه گوهی هستم که بیان خونمون دزدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول الی(sm59)
تو از غار اومدی این چیزا رو نمی فهمی (sm2)