اميدوارم دليل محكمه پسندى واسه لایک نکردناتون داشته باشين چون دارم وكيل ميگيرم.
نمایش نسخه قابل چاپ
اميدوارم دليل محكمه پسندى واسه لایک نکردناتون داشته باشين چون دارم وكيل ميگيرم.
والا رقص بلد نیستم اما سعیمو میکنم خندتون بیاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ﺭﺳﻤﺎ ﺩﺭ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﻋﻼﻡ
ﺑﯿﻄﺮﻓﯽ ﮐﺮﺩ !
ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺍﻣﻮﺭﺧﺎﺭﺟﻪ ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ﻃﯽ ﺑﯿﺎﻧﯿﻪ ﺍﯼ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ :
ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﻭﺍﻟﯿﺒﺎﻟﺴﯿﺘﻬﺎﯼ
ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻋﺎﺟﺰﺍﻧﻪ ﺗﻘﺎﺿﺎ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﻟﻄﻔﺎً ﺩﺭ
ﺣﯿﻦ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﺎ ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﺗﻮجه ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ
ﮐﻪ ﻟﻬﺴﺘﺎﻥ ﻋﻤﯿﻘﺎً ﺑﺎﻭﺭ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺣﻖ
ﻣﺴﻠﻢ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎﺳﺖ !
ﻟﺬﺍ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﮎ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﯿﺪ ! ﻣﺎ ﮐﻪ
ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﺷﻤﻨﯽ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﺁﺧﻪ .
اصن درستشم همینه (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی (sm111)
ما رو هم در جریان بزار (sm127)
ترکِ 3 عبدلی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید چیست ؟ اسم قشنگی برای مرگ
یک مشت داستان خیالی که نیستم
دنیا چه بود ؟ فاصله ای بین هیچ و هیچ
با خاطرات چند نفر که نداشتی (sm178)
سید مهدی موسوی
سخت نگیر ، شتری بزن جیگرت حال بیاد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ پدربزرگ 1 تیر 1394
شروع تابستون رویایی من (sm50)
حالا ببینیم چی پیش میاد ، فدا بشم حتما (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی گفت یه آهنگ شاد بزار ، همین ترک سه عبدولی رو گذاشتم میگه این الان شادِ؟
یکم گوش دادم گفتم نه وژدانی حق داری ، ببین وضعمون چیه شادمون اینه ...
کیـــ.رم مونده تو پشتت (sm2)
من همیشه سوالی که واسم پیش میاد اینه که چرا میگن شتری؟ (sm132)نقل قول:
ای بابا ، خداش بیامرزتش رفیق ، آرزومند روزای پر از آرامشم برات (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) عزیزینقل قول:
غم و غصه شده حق دل من (sm1)