خواب مرد برعکسه آلبوم رفت واسه بعد محرم و صفر (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواب مرد برعکسه آلبوم رفت واسه بعد محرم و صفر (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دوهقته دیگه میرم مشهد (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی بار اول من خبر اینشکلی گذاشتم تقلید نکن ..
این نازنین خیلی خوبه اصا یه وعضی ..
صدای" چاوشی " * ی تلخ و خسته در هدفون
صدای ویبره در جیب تنگ پیراهن
صدای ریختن اشک روی این تقویم
صدای خوب تو از پشت " باغ راه آهن " *
بانوی مجمع بیکار است !!!!
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه شده است !?؟! (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فیس بوک پیج نداری بانو !?؟!
نه پروکسی ندارم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله مان سر رفته بانو چه کنیم !!!! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت نشونم دادی مسیر آرزوهارو / حالا آرزو میکنم همون روزا رو
سلام
خبر مبر؟؟
این خبری که میدم حتمیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط قاوال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا آخر ماه دوتا آلبوم بیشتر نمیاد ..
محسن و فلاحی !!!!
صبح زود یه بارونی بارید آسمون سیاه ه ه ه بارون ِ تند د د (sm132)نقل قول:
ایولنقل قول:
بافتنی بلدی ببافی بانو !?؟!نقل قول:
رفتم الان خریدم دو رنگ .. (sm132)
بافتنی ؟! (sm132) بلدمنقل قول:
چی میخوای ببافی ؟ مامانت که حرفه ایه
اون سی دی رو میشه بزاری دانلودش کنم ؟ (sm54)
نقل قول:
اون قدیمی شده ..
چی میخوای بهت لینک بدم ..
از اینکه شنبه نمیتونم برم باشگاه از همین الان دلم گرفته (sm74)
همونی که گفته بودی واسه مامانم اینترنتی خریدمنقل قول:
نمیدونم کجاس اون ..نقل قول:
هاردم همه پخش و پلاس ..
خب باشه مرسینقل قول:
من از یه جایی دانلود میکنم (sm54)
این موسیقی ما لعنتیو که باز میکنی باس بالاش تیتر محسن باشه گنده ! اون پوسترم زده باشن ولی الان کیونکشونیاس (sm81)
برگ ریزونای پاییز کی چشم برات نشسته .............
دلم میخواد تا روز ِ اومدن آلبوم نیام نت
هر وخ که اومد یکی بهم زنگ بزنه
ولی هیشکی شمارمو نداره...........(sm74)
(sm142)
خب شمارتو بده،هر وقت آلبوم اومد من بهت زنگ میزنم(sm132)(sm132)نقل قول:
(sm59)
آلبوم هفته بعد (sm132)
لعنت به این پاییز............(sm50)
آنان كه شراب نمی خورند ،
از آن مي ترسند كه ،
افكار پليد خود را هنگام مستی برملا سازند
وگرنه راستگويان راچه باك از مستی .
(sm1)
خدا لعنتت نکنه سجاد دیشب یکسره پای سیستم بودیم آخرشم هیچی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
قشنگ 2 هفتس قیرمون کردن (sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm133)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آدم پلیدی ه(sm2)نقل قول:
البوم محسن و باید پیش فروش بذارن مردم گرون تر بخرن
البوم اومد همون هزینه عادی 3000 تومن باشه
هیچکس هیچ چیز نمیدونه ... (sm100)
به حرف خود محسن اعتماد میکنیم که همین کافیه قبل محرم میاد (sm51)
دست من نیست ، این اتفاق ها طبیعیه ، کوچکترین دلیلی کافیه واسه اینکه اون چیزی که منتظرشی پیش نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا امروز احتمالا رسانه ها بزنن ، موزیک پارس پست رو هم آماده کرده