دوباره رفتی حمام...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوباره رفتی حمام...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه فرهاد (sm50)
هی دنیا از تو سیرم (sm50)
(sm50)
(sm74)
...(sm50)
صالح جان کنسرت فرهاد رو اگه می خوای برات آپ می کنم امیر جایگزین کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
همسفر ستار(sm172)
برای پنجمین بار متوالی می گوشم(sm50)
Gunel - Azili Bela
وقتی خیلی راحت میتونی آدما رو از زندگیت حذف کنی بدون بزرگ شدی.
ولی خیلی از آدما نمیخوان به راحتی از زندگیت بیرون برن، مدام آزارت میدن...(sm74)
رسیده ام به حس برگی که می داند
باد از هر طرف که بیاید سرانجامش افتادن است
(sm70)
خونه - ستار
البته با صدای داریوش یه چیز دیگه س
(sm50)
دارم یه موزیک ویدیوی رومانیایی میبینم خیلی با حاله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] de Aur & Laura V_- Alo, alo (Official Video).mp4.html
خسته ها دو سه وعده ی "فکری" فقط به این فکر میکنن که چه فرقی داره وقتی فرقی نداره...
خسته نباشی از ما محمدحسین(sm127)
فدات داداش مهربون (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضى وقتها حقیقت تو مُشتِمونه،
ولى نمى خوایم بازِش کنیم .
جرأت داشته باشید و بازش کنید ...
باز از اوج به صفر رسیدن خنده دار نیست ، گریه داره (sm50)
سرنوشتمون یکی،هر دومون مسافریم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی داداش(sm10)
ظرف چند روز آینده انجام میدم(sm127)
(sm50)
بچه ها آپلود سنتری که فایل ها توش موندگار باشن و به این زودی ها پاک نشن سراغ ندارید ؟
مدیا فایر ولی سرعت شخمی آپ
از وقتی رفتی من دارم لا فیلترا می خوابم . . . (sm172)
یه تاپیک کنسرت 2 سال پیش تو موزیک باران زدم حالا که می بینم تمام لینک ها از بین رفتن ، به نظر خودمم مدیا فایر و پیکو فایل خیلی خوبن واسه نگهداری ولی مشکل بزرگی که دارن سرعت کم آپلودشون هست
شاتل لند (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل لند واسه افرادیه که اینترنت شاتل دارن ؟
آره ولی برو ببین میتانی ثبت نام کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیشه ، کد اشتراک میخواد
(sm50)
(sm50)
فایلات زیاده ؟ چیه ؟نقل قول:
تو همون مدیا فایر آپلودشون میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکسری کنسرت از ستار
مدیا خیلی طول میکشه تو همون آپلودبوی بزن من برات انتقال میدمنقل قول:
باشه دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]