معین امشب ساعت 8
نمایش نسخه قابل چاپ
معین امشب ساعت 8
اینستاگرام مرتضی پاشائی نوشته: ---
خبر فوری: انتقال مرتضی پاشایی به icu ---
مراسم دعا و زیارت عاشورا ساعت 21 امشب مسجد شهرک غرب واقع در تقاطع بلوار دریا و سعادت آباد با حضور اهالی موسیقی ---
اطلاع رسانی شود تا علاقه مندان و هنرمندان حضور پیدا کنند ---
اطاقت نداره دیگه بدبخت چقدر باخت تبمشُ گزارش کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ چرا هیچکیو بازی نداده؟؟ (sm54)(sm120)
خیلی دست کم گرفته(sm172)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم چرا این نر صدا بقول بعضیا آلبوم میده من که اصلا از فرزاد فرزین خوشم نمیاد من نمیدونم چرا لایکای این از چاوشی بیشتره مگه چیکار کرده البته توهین نشه ولی واقعا خوشم نمیاد
گلو خوردیم(sm172)
انریکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر این ابزار رُ تاتا داشت مطمئنم بهتر نتجیه میگرفت (sm98)
فیکه لایکاش پول داده فله ای لایک خریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غارسا (sm2)(sm118)
تاتا(sm127) شاگرد بیلسا(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاتا ابزار نداشت ,بدشانس هم بود.(sm172)
قهرمان جزیره رو دبل کرد, قهرمان چمپیونزلیگ رو دبل کرد ...(sm50)