از منم شدید داغونه خدا لعنت کنه باعث و بانی شونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از منم شدید داغونه خدا لعنت کنه باعث و بانی شونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره نامجوه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسمیاشو بچه ها گذاشتن
ولی اینا که نوشتم رسمی نیستن اکثرا پخش و پلان یه جا ندیدم باشن هر کدومو خواستی بگو آپ می کنم
اگه شرکتیه زنگ بزن تهدید کن درست میشه (sm59)جواب گرفتم که میگما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات دیوث (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت تو کار خیره خودت جمعشون کن یه جا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات که سرعت انچنانی نداره که (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیطونه میگه کارای غیرقابل پخش سینارو منتشر کنم بش خبر برسه برگرده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامجو (sm50)نقل قول:
بله دستشون درد نکنه رسمیاشو تقریبا دارم کامل و یه تعداد غیر رسمی
به هر حال ممنون عزیز نمیخواد تو زخمت بیفتی فقط اگر یه عکس از ترک لیست این غیر رسمیا و تک اهنگا بدی که بدونم دنبال چی باشم یه دنیا ازت ممنونم (sm10)
عجله ای هم نیست من همیشه سر میزنم هر وقت تونستی اماده کنی
داش اکبر میای دوست باشیم؟ (sm59)نقل قول: