(sm70) بخوام عوض کنم یه 200 یا 100 خرج بر میداره چون کلا دیگه عوض می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) بخوام عوض کنم یه 200 یا 100 خرج بر میداره چون کلا دیگه عوض می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)به قالب وب من نمیرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم بالاخره باید عوض کنی و الا قطع همکاری میکنم باس بری قل بخوری واسه خودت
گفت شرق تهران عصرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور رو حتما میدم
کیفیت عکس بیشتر از اسکنه عکس میگیرم
سیامک خواهانی همون اشکین 0098 نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)زارت
فرض كن
پاييز
آلبوم محسن
حال و هواي يه شاخه (sm1)
تايپيك عليرضا عصار رو ميزنم (sm51)
ممر خدایی عوضش کن اون عکس محسنم گمونم بدترین عکسشه که تو گذاشتی میزنه تو ذوق (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یعنی مقایسش با منطقش کجا بود من نمی دونمنقل قول: