خبر هایِ خوشِ فردا به دست کولیان افتاد
بهایِ فالِ خوش بختی برای ما گران افتاد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خبر هایِ خوشِ فردا به دست کولیان افتاد
بهایِ فالِ خوش بختی برای ما گران افتاد (sm50)
ایرانی ها هر جا میرن جنگ میشه سوریه عراق ترکیه عربستان فرانسه ، ارمنستان و تایلند هم همین روزا یه بلایی سرشون میاد
طبق معمول این موقع شب ترک 2 البوم چاوشی پلی...
(sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) ینی دیگه دماغ گوش نمیدی ..
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كسى از رجب خبر نداره !?؟!
شنیده ها از این حکایت میکند که رجب توانسته فرار کند ولی طیب و اردوغان به دست مخالفین افتاده اند
می 2... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی مدته که دیگه هیچ نوشته ای حرف جدیدی بهم نمیزنه که منو به فکر ببره... انگار هر متنی برام یا "چس ناله اس" یا "سکشعر های امید به زندگی" که یه عده از من سکخل تر با باور به اینکه بشتر میفهمن نوشتن، و "فقط" باور به اینکه بیشتر میفهمن... همه چی تو همین دو دسته خلاصه میشه...
ولی این متن از "نیچه" "واقعا" حرف جدیدی بود واسم... منو برد به فکر... همین بهم فهموند چقد عقبم... که هنوز کلی راه دارم تا برسم به اون جهان بینی ای که میخوام... اون درکِ ریز از پشت صحنه ی وقایع... رسیدن به فلسفه ی پشت هر اتفاق...
انشالله فرصتش گیر بیاد دفعه ی دیگه که برم واسه خرید کتاب اولین کتابی که میگیرم از نیچه خواهد بود...
از حجم نمیترسم، چون تجربه داشتم نوع نگارشش به چه صورتیه واسه همین پیش بینی میکنم که باید به سختی تمومش کنم نه با لذت... ولی خب جزء کتابایی که "باید" خونده شه... حالا هر حسی که حین خوندنش بهم میده مهم نیست... مهم تهشه و حس کلی ای که ازش بدست میارم که مطمئنا ارزشمنده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس انشالله از صب میشُروعَم... (sm118)(sm50)
واقعا که تو 45 دقیقه کشور رو به فنا دادن هر جوری حساب میکنم نمیشه که نمیشه
عجب داستانیه ..
به قدرت عاغا پی ببر... (sm59)
(Alireza Azar - Na Nahs (Ft Milad Babaei (sm50)
ریدن به اطراف .. همه یکی یکی به گا رفتن(sm74)
افتاده ام با سر به قعر ناجوانمردی
خون میخورم از پنج دل باشد كه برگردی
باشد كه برگردی و برق خنجرم باشی
چون رخت بادآورده بخت پیكرم باشی
باشد كه برگردی و چون كابوس پی درپی
نذر شب بی مهر و ماه بسترم باشی
برگردی و خواب جهانم را بشورانی
آشفته خوان حال از بد بدترم باشی
هرروز دخترخواندهی رنج بلند من
هر نیمه شب هم آستان و همبرم باشی
خون میخورم شاید تو برگردی و برگردم
خون میخورم باشد كه شعر آخرم باشی...
یاغی(sm50)
وقتی خودت در خود گرفتاری، هر گونه یِ زنجیر یعنی هیچ... (sm50)
ز حد بگذشت مشتاقی و صبرم در غمت ای یار
به وصل خود دوایی کن دل ما را ... (sm81)
افتاده راه طالع تارم به هیچ کس
دیدی وفـــا نکرد بهارَم به هیچ کس
تــو رفته ای ، دلیل ندارد بیــــان شود
جای دقیق ِ سنگ مزارم به هیچ کس
دیگر مسیر ِ طی شده فرقی نمی کند
وقتی رسیده ریل قطارم به هیـچ کس
با این کـــه خاطر تـــو برایـم عزیز بود
افسوس اعتماد ندارم به هیچ کس
فهمیده ام که غیر خدا عاشقی خطاست
یعنـــی مبـــاد دل بسپارم بــه هیـــچ کس
با بی وفایی ات بـه نتیجه رسیده ام
دیگر محلّ سگ نگذارم به هیچ کس
این شــعر، آخـرین غــزلِ من برای توست
تقدیم شد به دار و ندارم، به هیچ کس ... (sm50)
امید صباغ نو ...
(sm27)
(sm50)
خورخوتک(sm120)
(sm21)
(sm2)
مشاور (sm132)
(sm120)
قصد کرده ام بعد مدت مدیدی به تلگرام بازگردم، آیا کار خوبیست یا خیر؟! در این مسئله رای مشاور اعظم چیست؟! (sm132)
وقتی که از وقت استفاده بهینه نمیشه.. تلگرام حداقل باعث میشه افکار بیخود دور بشه از ادم.. وقتت رو با افراد دیگه بگذرونی.. یا در صفحات پوچ
اخرشم همونه.. پوچ در پوچ(sm120)
اوه اوه چه خبره ..
سینجول زده شبکه خبر.. ی بسته تخمه گذاشته جلوش داره میبینه و تخمه میشکنه(sm2)
آخه اصل مشکل من تو تلگرامه... برم توش هی بیشتر و بیشتر چشمم بهش میخوره و هی خاطرات بیش از پیش جون میگیرن و بدتر اعصابم خورد میشه ولی از یه طرفی هم فک میکنم برم تو یه گروه جدید و یه حرفی چیزی بزنم با افراد ناشناس و دو تا جمله رد و بدل بکنم شاید خوب باشه واسم... ندومبه که چه کنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها.. خیلی شخمیه(sm50)ی کاری کن.. ی زمان کوتاهی واسه خودت معلوم کن ( 1 هفته مثلا)... بعد اون مدت تموم شد ی جمع بندی با خودت بکن ببین بهتره یا کلا بزن بپاکش بره برا ی مدتی
خاک بر سرت روایت شده آخر زمون از همین ترکیه شروع میشه ..
ی سلسله اتفاقات .. اینم روش.. از خیلی وقت پیش شروع شده..از مصر
باشد... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو توو این گپ باران عضوی؟! اگه آره پس منو اد کن... (sm19)
اگه نیستی، پس سینجول تو منو اد کن، لطفا :))
من ی دور دیلیت یوزر کردم.. هیچی ندارم جز این هادی دیوث و میلاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها بودم انموقع که دیلیت کرده بودی (sm120)نقل قول:
اینم حق مشاورت: (sm134)(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پ.خ یوزرم رو میفرستم تو گپ اَدم کن (sm10)
(sm19)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی !M?sbh؟! به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد. (sm120)
تا الان داشت بریکینگ نیوز میدادا (sm98)