حمید معصومی نژاد رفته خبر بفرسته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حمید معصومی نژاد رفته خبر بفرسته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شیمی پخ بده از دلش درار (sm10) آفرین پسریم (sm176) آ قربون ِ پسرنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگه رو بفرستید اون ازپس کمپانیای ایتالیا بیشتر برنمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 21 سالمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جزو دهه هفتادی های باکلاسم (sm2)
حمید رو دستکم گرفتی ها ، با مافیای ناپل در اتباط بوده ، قاچاق اسحله و ...(sm120)نقل قول:
(sm120)
از نامه و هدیه نفیس کاملاً مشخصه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب 2 بار از جلو مغازش رد شدم هرچی قر دادم دیدم به شخمشم نمیگیره (sm2)نقل قول:
نقل قول:
دختر انقد لوس من ندیدم تا حالا ..
حالا یه پخ بده بهش ، با لوسیش چیکار کردی (sm10) قبول کن تند رفتی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشاوره غلط نتیجش میشه این (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام تاپیک بزنم :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)(sm2)
تور کردن ، خر کردن و ....(sm2)
احسان دختره خیلی خوشگله نمیشه لامصب ازش گذشت (sm178)نقل قول:
تاپیک رو راه بنداز زود به داد جوونای مردم برس (sm2)
با اون عکسی که تو گذاشتی بد بخت ترسید ....(sm2)نقل قول:
حتماً (sm120)نقل قول:
مشاوره گیرندگان عزیز صبور باشند (sm2)(sm2)
گفتم بهت دیروز تصادف کردم نزدیک بود به گا برم ؟ (sm2)نقل قول:
دقیقا همون خیابون (sm2)
اعع خوب ؟(sm120)نقل قول:
هیچی دیگه ! یه تاکسی زد بهم مثل ماست پاچیده شدم رو زمین (sm2) دستم و کتفم زخم شد (sm120)نقل قول:
پیاده بودی ؟ (sm120)نقل قول:
دختره هم دید ؟(sm164)(sm120)
سایت بیپ تونز از دسترس خارج شد , دانلود البوم آریان زیاد بوده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ریدن
آره پیاده بودم (sm120)نقل قول:
نه باو اون توو مغازش بود فاصله داشت ندید متاسفانه یا خوشبختانه (sm120)
نگران آیتونزم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا آلبوم به آمریکا می رسد ؟(sm2)
من بودم سینه خیز میرفتم تا در مغازه دختره(sm120) بعد داد میزدم مِرِ کوفرِه ، هندی بازی در میاوردم (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
ای سگ توو روحت احسان (sm30)نقل قول:
کافِر اگر عاشق زَنَبونقل قول:
کوفرِ مومِن زنتاداهه
رسول خان از هند (sm2)
دولت فرانسه تائید کرد که در میان ده کشته حادثه سقوط امروز هلی کوپتر در آرژانتین، سه ورزشکار ملی حضور دارند. شاید مشهور ترین چهره بین قربانیان، کامیل موفات، شناگر مشهور زن است که موفق شد در المپیک 2012 لندن، سه مدال کسب کند. بوکسور سوم المپیک 2008، الکسی واستین هم در لیست قربانیان حضور دارد و همچنین فلورنس آرتاد، یکی از اعضای تیم ملی دریانوردی این کشور، دار فانی را وداع گفته است. به گزارش گاردین، این هلی کوپتر در حال ضبط برنامه ای محبوب در فرانسه بود که در ارتفاعات آندس آرژانتین سقوط کرد. هنوز علت سقوط این هلی کوپتر مشخص نشده است.
احسان تای کی توو سایت هستی ؟نقل قول:
دقایقی دیگر پخ رو دریاب (sm120)
تا نیم ساعت دیگه هستمنقل قول:
در می آبم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شایعه شده بود که پرز بعد از فینال کپیتال وان کاپ با خوزه تماس گرفته و ازش در مورد این که آیا می تونه فصل بعد به مادرید برگرده، سوال پرسیده.(sm77)
خوزه مورینیو دیشب در مصاحبه ای دست مادریدیا رو توی پوست گردو گذاشت: "همسرم در لندن خوشحال است، دختر و پسرم در لندن خوشحالند، خود من در لندن خوشحالم. ولی من نمی خوام در هیچ کشور دیگه ای مربی گری کنم، در انگلیس از فوتبال حداحافظی می کنم. (sm132) درسته که پرز تماس گرفت، ولی غیر ممکنه، من به اسپانیا نمیرم."
علی دایی در اقدامی ارزشمند، مشکل محمد عباس زاده و ممنوع الفعالیت بودن وی در لیگ برتر را حل کرد.
بهمن دهقان با تایید این خبر اظهار داشت: "وقتی متوجه شدیم که برای محمد عباسزاده مشکلی پیش آمده علی دایی به من و یکی دیگر از وکلایش دستور داد تا این مسئله را پیگیری کنیم تا مشکل این بازیکن را حل کنیم. ما هم به کمیته انضباطی رفتیم و با دهمیانی مسئول مستقیم پرونده عباسزاده صحبت کردیم.
وی به فارس گفت: "مستنداتی در اختیار یکی از مسئولان سابق باشگاه پرسپولیس بود که آنها را به کمیته انضباطی ارائه کردیم و کمیته انضباطی هم پذیرفت که این مسئله مناقشه بین دو باشگاه پرسپولیس و نساجی است و ارتباطی با عباسزاده که بازیکن است ندارد و قرار شد تا صدور حکم نهایی محرومیت محمد عباسزاده برداشته شود و این بازیکن برای پرسپولیس میتواند بازی کند. علی دایی به خاطر اینکه پرسپولیس دچار حاشیه نشود چنین کاری را انجام داد."
(sm19)
باز همین که پرزشعورش رسیده مو بهترین واسه رئاله خوبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
از پرز خیلی بعید بود (sm54)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارا به گروه خونیش نمیخورد! البته به ابرامم نمیخورد ولی اقای خاصه دیگه (sm70)
جز امسال یه سال دیگه هم بمونه بعد میایم میگیریمش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم ابرا و هم مو ادمای تنوع طلبین بعید میدونم مورینیو بتونه ونگر ارسنال یا فرگوسن من یو بشه (sm70)
از آواتار خلاف شئونات عسلامی و فرهنگی جامعه عسلامی استفاده شده ، از مسئولین تقاضای اشد ِ مجازات را برای نامبرده خواستارم
حد هم خودم میزنم ، کارتش هم میدم باطل کنن
از تو یه حکم اشاره ، از من با کیون دویدن
وایکینگ دد بدجور مشکوک میزنه (sm50)
زهی حیال باطل (sm120)نقل قول:
ابرا وقتی برگشت به مورینیو یعنی دیگه ادم شده! خوزه هم دیگه یه دور زد همه چیو گرفت وقت ثباته حالا (sm173)
این وسط فقط اینتر میتونه هواییش کنه که امیدواریم مانچو تا سال ها بمونه (sm120)
البته من همیشه گفتم اگر خوزه 17 18 سال تو یه لیگی میموندمعلوم نبود چه بر سر رقابت تو اون کشور میومد! (sm120)