خود محسنم نمیدونه هینجوری رو هوا گف فک کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خود محسنم نمیدونه هینجوری رو هوا گف فک کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم رفت بعد از محرم و صفر(sm120)
پس زمانش مشخص شده(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی هم که باشه باز حرف خود محسنه ! و کی مطلع تر از خودش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزش فقط مونده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد اوایل هفته یا آخر؟
اواسطخر (sm120)
(sm102)
(sm120)
کامپوند ایران(sm2)
(sm120)
(sm70)
اوایله (sm173)نقل قول:
(sm120)
امیر (sm10)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی جز یکشنبه و چهارشنبه روز دگ ای نمیاد؟(sm98)
چه شکلک خوبیه این (sm173)
کاملا حالت آدمو نشون میده(sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوچرخه سواری طلا گرفتیم(sm137)
(sm79)
(sm135)
(sm59)
افرین گوید به شما رهبرتان(sm22)(sm144)(sm157)
(sm120)
یکشنبه باشه از دوشنبه دانشگاه رو شروع میکنیم (sm173)
غصه ها را تار و مار از خنده ی ِ خود میکنی
ماه ِ مهـــرت با شبی غمگیـــن گلاویز آمده
حکمرانی کن پس از این پادشاه ِ فصلها !
آمدن های ِ تو یعنـــی فصل ِ پاییـــز آمده
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکشنبه درسی دارم ک باید برم(sm74)ولی نهایت تا ظهر میگوشم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بینگ بنگ (sm135)
کشته ها و مرده ها بسیار اما چاره نیست
تا تو پشت این جنایت های بی رحمانـه ای
عشق پیدا کردن سنگی ست در اعماق چاه
آنچه با یک مشت عاقل می کند دیوانـــــه ای
(sm50)
الهی من فدات، فدای اون چشات(sm47)
می خوام اینو بدونی که میمرم برات(sm152)
حالا یارم بیا، دلدارم بیا(sm144)
حالا دل به تو دادم، تو رو دارم بیا(sm4)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من مشهدم اگه قطعیه بمونم تا یکشنبه(sm120)
دانشور امروز در مسابقات دوچرخه سواری کایرین بازیهای آسیایی اینچئون با حریفان خود به رقابت پرداخت و به مدال طلای بازیها دست یافت.(sm152)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
اگه هم نیست برم برمیگردم یکی دو هفته دیگه(sm120)
اينجا غزل سياسی و باران سياسی است
حرف شروع و نقطهی پايان سياسی است
آدم... فريب... وسوسه... يک سيب سرخ... بعد
در كل فريب و حيلـه ی شيطان سياسی است
(sm100)
هر روزی میخواد هفته دیگه بیاد فقط 3 شنبه نیاد :(((((
فعلا فقط حرفه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد محرم و صفر بیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]