نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 سال دیگه
اگه عملی بشه
این کنسرت جدید نیس (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 سال دیگه
اگه عملی بشه
این کنسرت جدید نیس (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا جدید نیس (sm50)
واسه دیگرانم دیگه نمی سازه (sm2)(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی پس اینم اگه مال خودش باشه کنسله (sm37)(sm25)
آره ۲ سالش موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینیم چی میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم جدیده گفتم آخرین همکاری جمشید و شادمهره و کمتر شنیده شده و چون تو این آهنگ اسمی از شادمهر به میون نیومده اکثرا نمیدونن شادمهر ساخته .. مثلا آهنگ دوستت دارم یا تنهاتر رو همه شنیدن که قبل از این اهنگ ساخته شده بودن یا کمتر کسی میدونه اهنگ شک نکن رو شادمهر برای جمشید از روی یک آهنگ ترکی کاور کرده و به جای اسم خودش نوشته ملودی ترکی و اسم آهنگساز رو شادمهر نزدن ( چون واقعا آهنگسازش نبوده و فقط شعر جواد شریف پور رو با آهنگ ترکی مچ کرده مثل آهنگهای مشکوک و ... ) ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و آره متاسفانه برای دیگران دیگه نمیسازه .. برای خودش نمیسازه چه برسه به دیگران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی
ببینید این دختر خارجی چطور اهنگ علامت سوال شادمهرو میخونه (sm127)
نگران خداحافظی نباشید . من خودم یه مصاحبه از ابی دیدم سال 1992 توش میگه نهایتا 3 سال دیگه بخونم . از اون 3 سال نزدیک 30 سال میگذره .نقل قول:
کلا یه خواننده ی مشهور اونم تو غربت با استیج و خوندن زندست . هم از نظر مالی هم از نظر روحی. الان همه خواننده های مطرح خارج ایران هفتاد سال به بالان و هنوز هم میخونن. چه برسه به شادمهر که راحت 20 سال دیگه جا داره.
اره مشخص نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمین استوری گذاشته **** مگاهیت جدید
یعنی بازم همکاری او و شادمهر؟
نه خدا نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ خودشم تحویل میگیره...مگاهیت(sm120)نقل قول:
این سری فکر کنم هر آهنگی باشه با ویدئو باشه و این سری خود شادمهر قطعا اعلام میکنه و مثل قبلیا یهویی پخش نمیشه
احتمالا اواخر هفته بعد پخش بشه
یعنی باز کار قربانپور پخش نمیشه
نقل قول:
ب این امید ک هیچ وقت تموم نمی شه وااااااااااااااااســـــــ ـــــم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مساله ای ک هست حتی آهنگ سازی های خوبشم واسه دیگران مال وقتیه ک آهنگ می ساخت واسه خودش ک تکرار نمی شد کل کار
اونا در کنارش ب حساب نمی اومد
ی آهنگ شنیدم ازش واسه جمشیدم بود فک کنم نزدیک زمان تقدر فک می کنم همون سال (sm98)
ولی الانم نه اینُ داریم نه اون (sm178)
کی گفته؟ ؟؟ این سری زمانشو قراره خود شادمهر اعلام کنهنقل قول:
هیچی معلوم نیست. چندتا احتمال وجود داره. یکی اینکه ایمین منظورش اصلا شادمهر نبوده. یکی اینکه ترانه از ایمین باشه ملودی قربانپور...یکی هم اینکه ترانه ایمین و ملودی از یکی دیگه.. ولی هرچی هست کاش دیگه ملودی از ایمین نباشهنقل قول:
من حدس میزنم اواخر هفته آینده تیزر بزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بعید نیست .. قرار بود شعر کشتی 3 از ایمین باشه که نبود و این یعنی دیگه با سیناپارسیان همکاری نمیکنه و احتمال همکاریش با قربانپور زیاده چون به احتمال 90 درصد تنظیم کنندش میلاد هاشمیه که رفیق فاب ایمین و تیم رادیو جوانه که ایمین هم جزو مافیای همین تیمه و ایمین قبلا هم در قالب موزیک ویدیو با قربانپور و شادمهر همکاری کرده .. من هم امیدوارم ملودی از ایمین نباشه .. من پارسیان رو به ایمین ترجیح میدم .. ایمین اصلا ملودی ساز خوبی نیست و اگه باشه در سطح شادمهر نیست .. ولی انشالله اگه قراره شعرش از ایمین باشه ملودیش از قربانپور باشه یا شعر و ملودی از یکی دیگه باشه هم به موزیک ویدیوهای درجه 3 ایمین راضی هستیم فقط به شرطی که تو شعر و موزیک دخالتی نداشته باشه و فقط کارگردانی کنه
نظر حمید عسگری نسبت به شادمهر
افکاری
اینا همش فیلمه واسه اینکه دوباره بیاد سر زبونا.... این تا چندسال پیش خیلی واسه شادمهر بد میگفت حالا چی شد یهو باهاش خوب شد؟؟؟ کلا هرکی این روزا بخواد بیاد سر زبون ی جوری خودشو میچسبونه ب شادمهرنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا از این خوشم نمیاد (sm50)
کم مونده بود بگه من از شادمهر بهترم
اون از من تقلید کرده (sm30)
(sm142)(sm39) افکاری خیلیم خوبهنقل قول:
الحق نگذریم حمیدعسگری طرفدار شادمهره وگرنه هیچوقت ادای شادمهر رو درنمیاورد ..ولی غرورش اجازه نمیداد تعریف کنه . آدم مغروریهنقل قول:
اتفاقا در جواب یکی از کامنتهایی که براش فرستادم که چرا با شادمهر همکاری نمیکنی گفت : شادمهر برای خودش بهتر از من میتونه بسازه من در سطح اهنگسازی برای اون نیستم پس بهتره بزاریم خودش کاراش رو انجام بدهنقل قول:
من از افکاری خوشم میاد .. عالیه . استاده .. دمش گرم
کاور کردن محسن یگانه از شادمهر
آقا کار ایمین واسه شادمهر نیست خیالتون راحت
افکاری بی حاشیه ترین و حرفه ای ترین موزیسین ایرانی هستشنقل قول:
و بلاهایی بیشتر از شادمهر سرش اوردن
من نمگیم از شادمهر بهتره ولی توی تخصص خودش که ملودی هستش از شامهر کم نمیاره
ملودی سازی هاش در سطح عالی و تنظیمهاشم ارکسترال و زنده است و تفاوتش با امثال شادمهر اینه که آهنگهاش کاملا ایرانیه و تداعی کننده آثار اهنگسازان بزرگ قبل از انقلابه و تو این هدف بسیار موفق هم ظاهر شده و برای موسیقی ایرانی آبروداری کرده و تنظیمهای سعید زمانی با ملودی هاش همخوانی خاصی داره و زوج هنری خوبی هستن .. شادمهر برعکس افکاری تو سبکهای مختلف آهنگسازی میکنه مثلا برای امیرشاملو تو سبک کوچه بازاری ساخته و برای مهستی مثل افکاری آهنگهای کاملا ایرانی و سبک قبل از انقلاب ساخته و در کنار سبک ایرانی در سبکهای مدرن و غربی و حتی سبکهای شرقی غیرایرانی مثل سبکهای عربی یا ترکی یا یونانی هم آهنگسازی کرده و تقریبا تو هر سبکی یک آهنگ داره و همیشه در حال تغییر سبک و سورپرایز کردن یا بعضی مواقع شوکه کردن بوده ( که جدیدا متاسفانه فقط شوکه میکنه مثل آهنگهای آلبوم تصویر که لولش از اهنگهای قبلیش کمتره) و این تفاوتشون بود و اما شباهتی که افکاری و شادمهر با هم دارن اینه که هر دوشون دستخط و سبک مخصوص به خودشون رو دارن که طرفداراشون حتی بدون اینکه اسمی از این دو استاد نوشته بشه میتونن متوجه بشن که آهنگسازشون کیه ... سبکهایی که خودشون مبتکرش بودن و برای خودشون امضاء و دستخط درست کردن و 50 سال دیگه از اینا به عنوان اسطوره های موسیقی ایرانی نام برده میشه ( مثل الان که از واروژان و پرویز مقصدی و سیاوش قمیشی و صادق نوجوکی و بابک بیات و .. نام برده میشه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو آهنگسازایی که سن و سالشون زیر 50 ساله این دو نفر رو خیلی دوست دارم و عاشق جفتشونم و انشالله همیشه موفق باشن ..
این انصاریان خیلی باحاله
خداراشکر منظور ایمین آهنگ شادمهر نیست(sm118)
افکاری خوبه ولی شادمهر اگه خودش باشه (sm74) (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین خبره این خبر (sm171)نقل قول:
رامین بی باک هم نسبت به اهنگهای قبلیش خیلی افت کرده
اینا مقلد شادمهر هستن همشون دارن با مسیر شادمهر جلو میرن و افت کردن
نمونش رامین بی باک حمید عسگری و سامان جلیلی و ...
ولی از نظر من بهترین مقلد شادمهر رامین بی باک بود
اهنگهای قدیمیش بیشتر از اهنگهای حمید عسگری شبیه به شادمهر بود
من فکر میکردم خوده شادمهره اونموقع
نقل قول:
باهات موافقم .. هر چقدر شادمهر افت میکنه مقلدهاشم باهاش افت میکنن .. انگار قراداد بستن با هم افت کنن .. کلا موسیقی ایرانی افت کرده .. موسیقی نسبت به سالای پیش خیلی افت کرده .. آهنگی که بشه بارها گوش کرد دیگه منتشر نمیشه .. کاش هنرمندا به خودشون بیان .. اونوقت ها که شادمهر سال به سال البوم نمیداد و ما لحظه شماری میکردیم آثار جدید بده میتونستیم سالها با آهنگهاش خاطره سازی کنیم و آهنگهاش تکراری نمیشد .. اون وسطا هم دلمونو با مقلدهاش خوش میکردیم چون اونا هم قوی کار میکردن اما الان همه با هم ضعیف شدن