- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
امشب کنار غزل های من بخواب(sm50)
سلام به همه دوستان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسره تو تاپیک اقا هادی میگفت مشکل اکسترکت کردن فایل ها رو دارم . بعد هادی داشت توضیح میداد.
نوشته بود اول تشکر غلیظ بابت زحمات... یعنی اگر تشکرت " غلیظ نبود چی میشد" (sm14)
با بیل یکی دو بار دیگ را بیشتر هم بزنی شاید غلیظ تر بشه(sm30)
___(sm50)
(sm50)
آدمای روستایی با پاهای پینه بسته (sm172)
تو با تمام حادثه ها فرق می کنی(sm172)
حرفه ای ها و نیمه حرفه ای ها اینجا همه سیگار دستشونه. یعنی همه سیگاریند(sm25)
متأسفانه هنوز که هنوزه یعنی قرن 21 ام در جامعه ما درباره انسان زود قضاوت میکنن، همه آدمو تحقیر میکنن قبل از اینکه خودشونو در شرایط اون فرد قرار بدن؛ جامعه ما هنوز دوران طفولیت خودشو میگذرونه اما یاد نمیگره و صد افسوس هیچوقت بالغ نخواهد شد!؟؟(sm74)
سهندجان ما ار پینه(sm81) فقط دست و پاهاشو میبینیم باهاش که بشینی دو سه کلام حرف بزنی میبینی دلشون صدجو وصله داره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب درک بالایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 ساله دارم توضیح میدم بازم بعضیا نمی فهمننقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اون دسته ادمایی که تحقیر میکنند سعی میکنیم هم کلام نشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث اینکه دلت خیلی خوش ها رفیق...نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه رفیقنقل قول:
رو سرش نقل می ریزه ، دیوونه
دست خودش نیست آخه ، مجنونه ... (sm50)
(sm2)
(sm50)
اون بنده خدا که حالا سرعت اینترنت پایین بوده.تشکر غلیظ نشنیده بودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم پارت ها را دانلود کردم مشکلی نداشت . ولی الان سرعت ها دانلود بالا رفته. چون مخابرات بهتر از قبل شده سرعت دانلود ها. افزایش سرعت داشتیم.
در مورد اینترنت موبایل هم همراه اول سرعت 3g قابل مقایسه با 4g نیست.
3g با سرعت دانلود کف 200 کیلوبیت برثانیه سقف 800 کیلوبیت برثانیه
اما 4g با سرعت دانلود کف 1 مگابیت برثانیه و سقف 3 مگابیت برثانیه.
برای اینترنت خانگی هم از طرف مخابرات این بی وجدان ها همیشه سرعت کف در نظر میگیرند. یعنی یک هشتم سرعت در نظر میگیرند
ولی باید برید پشتیبانی adsl مخابرات شهرتون تا براتون سقف در نظر بگیرند.
به جام خودم اگه ببینی چی گفتن . فقط رد میشی و تشکر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وعده غذاییه (sm51)
(sm29)
در مورد حرف آخرت باید بگم که اشتباه مکنی هیچ وقت سقف نیست . مگه الکیه یه قانونه تو مخابرات . بریم چی بگیم .نقل قول:
فعلا که شاتل راضی م بد نیست فقط 1 تا 4 خرابه
کسی با سکوتش
مرا تا بیابان بی انتهای جنون برد..
کسی با نگاهش
مرا تا درندشت دریای خون برد..
مرا باز گردان
مرا ای به پایان رسانیده،
آغاز گردان ... (sm50)
خطای زیاد
قرصای افسردگی
حمومای نصفه شب
گریه های شبونه
تکرار کردن جمله من دوسش ندارم
تا 5 صبح بیدار موندن
گوش دادن ویساش
خوندن چتا از اول
من یه دخترم... :)
رو سرش نقل می ریزه ، دیوونه
دست خودش نیست آخه ، مجنونه ... (sm50)
میثم تو به انجمن صفی خاصی میدی با جملات و حکایات زیبات، حتی اگه فحشم بگی ما از حضورت لذت میبریم...(sm30)
(sm27)
آدما مثل ماه هستن...!!!
همشون یه قسمت تاریکی دارن که به کسی نشونش نمیدن... :)
شب فقط اونجاش که مخاطبات دونه دونه آفلاین میشن و تو هنوز تنهایی بیداری
(sm50)
تمام زندگیم در جستجوی یه شب پر آرامش سپری شده(sm50)
نگران باشید ،
حل نمیشه ...
منم مث تو فک میکردم اول ولی خواننده ترکیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حواسي كه پرت تو شد و ديگه هيچ وقت جمع نشد..(sm50)
تو که مثل خورشید تموم قسمت تابانی محمدحسین جان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-مرا دوست بدار؛
اندکی
اما طولانی…(sm50)
(sm59)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
برمی گردم به شجریان پسر ...