این لیست جدیدش خیلی خوب بود فقط بارترا و پیکه تو چشمن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این لیست جدیدش خیلی خوب بود فقط بارترا و پیکه تو چشمن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد کریس خوب سوراخ بارسا رو وا کرده ها هر هفته دارن گل میخورن (sm120)
تیم کوک گی بوده خبر نداشتیم(sm2)
اس ام اس های قبلی رو بخون گفتم شانس دارن دیگه دبل تیر میشد نمیرفت تو گلشون از ویارئال گرفته تا گرانادا و کریم بنزما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که چیزی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیروز فهمیدیم جودی فاستر با زن سابق الن دی جنرس ازدواج کرده(sm2)
78 ' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مارسين واسيليفسکي
(sm2)
یه مقاله کوتاه در مورد مقایسه ملودی آهنگ ابی کی اشکاتو پاک میکنه دارم ، بنویسم ؟(sm132)
(sm120)نقل قول:
گفتید گی یاد حسین گی افتادم خبری نیست ازش ؟(sm120)
این الن دی جنرس 2 تا زن طلاق داده الان چندساله با این زن جدیدش داره زندگی میکنه(sm2)
زنیکه چندش لز(sm120)